- بازديدکنندگان آنلاين19
- بازديد کنندگان اين صفحه28113
- بازديدکنندگان امروز5535
- کل بازديدکنندگان73831749
شبکه بهداشت و درمان شهرستان جغتای
پست الکترونیکی:Joghatai.N@medsab.ac.ir
تلفن: 45623814-8
چاپ ارسال به دوست
ولادت باسعادت حضرت فاطمه زهرا(س)،روز مادر و روز زن وولادت حضرت امام خمینی(ره)مبارک باد
در حديثى از امام صادق- عليهالسلام- آمده است كه:«جز خدا هيچ نبود، پس خداوند پنج نور را از جلال و عظمت خود آفريد و براى هر يك از آن انوار، اسمى از اسماى الهى بود. خدا «حميد» است و اين اسم در محمد- صلى اللَّه عليه و آله- ظهور يافت.
سير خلقت نورانى حضرت زهرا(س) بنده به عنوان يك گوينده و يك روحانى سالها از فاطمه زهرا(س) حرف زدهام و شايد صدها ساعت در باره اين مخدره صحبت كردهام و همه ما به فضايل معنوى فاطمه زهرا(س) و به خصلتهاى انسانى فاطمه زهرا(س) توجه كرديم اما به اين كه بايد يك الگوى زنده و مجسم و روشن از زن مسلمان امروز در اختيار بينندگان دنيا بگذاريم خيلى توجه نكرديم. (1) فاطمه زهرا(س) بعد از رحلت پيغمبر(ص) براى خلافت على بنابيطالب(ع) به يك مبارزه مستمر شبانهروزى دست زد و كسى نمىتواند منكر آن بشود. (2) مقام فاطمه زهرا(س) در خور آن است كه عقول برجسته انسانهاى بزرگ در اصلىترين رشتههاى تفكرات ايشان بينديشند و زبانهاى فصيحترين و بليغترين گويندگان، شعرا و سرايندگان آن انديشهها را در قالب كلمات بياورند. (3) از خود پيغمبر اكرم(ص) كه پدر و مربى اين مخدره بزرگوار بود تا اميرالمؤمنين(ع) كه همسرش بود و تا فرزندان او ائمه معصومين (عليهم السلام) هر كدام راجع به زهراى اطهر7 جملهاى سخن گفتند، آن را با زبان تعظيم و ستايش بيان كردند و اين نشاندهنده مقام والا و توصيفناشدنى آن حضرت است. (4) اين دختر جوان - حضرت فاطمه(س) و اين بانويى كه در هنگام شهادت 18 سال داشت آنقدر به نماز ايستاد و عبادت كرد كه پاهاى مباركش ورم كرد. (5) اين دختر در آن دوران سخت [شعب ابيطالب] همان فرشته نجات پيغمبر بود. (6) «سميت الزهراء زهراء لانها تزهر لاميرالمؤمنين(ع) فى النهار ثلاث مرات بالنور» فاطمه را زهرا ناميدند چون روزى سه بار در چشم على(ع) مىدرخشيد. (7) بركات فاطمه زهرا(س) را ما در عين آشنايى و معرفت و ارادت به آن بانوى دو عالم در سر تا سر ايام حيات خودمان در جلوههاى گوناگون زندگى مشاهده كرديم. (8) راه على(ع) و فاطمه(س) و راه ائمه7 امروز همان راه امام خمينى است. (9) روز به روز، نور اسلام و معنويت فاطمه زهرا(س) آشكارتر خواهد شد. (10) ماهنامه كوثر شماره8 منبع:سایت شهید آوینی
و در حديثى از امام صادق- عليهالسلام- آمده است كه: «جز خدا هيچ نبود، پس خداوند پنج نور را از جلال و عظمت خود آفريد و براى هر يك از آن انوار، اسمى از اسماى الهى بود. خدا «حميد» است و اين اسم در محمد- صلى اللَّه عليه و آله- ظهور يافت.
خدا «اعلى» است كه در اميرالمؤمنين على- عليهالسلام- ظهور يافت.
و براى خدا «اسماى حسنى» وجود دارد كه نام حسن و حسين- عليهماالسلام- از آن اسماء مشتق است.
و از اسم «فاطر» او، نام زهراى اطهر، فاطمه اشتقاق پيدا كرد پس وقتى كه آن انوار را آفريد، اينها را در ميثاق قرار داد، پس در طرف راست عرش جا گرفتند.
و خدا فرشتگان را از نور آفريد پس وقتى كه فرشتگان به اين انوار نظر كردند، امر و شأن اينها را بزرگ شمردند و تسبيح را (از آنها) فراگرفتند و اين مطابق با گفته ى فرشتگان است كه در قرآن آمده است: به حقيقت ما (در انتظار اوامر الهى در تدبير عالم) صف كشيدهايم.
و به راستى ما تسبيح كنندهايم، و آن هنگام كه آدم- عليهالسلام- را آفريد آدم به سوى اين انوار از طرف راست عرش با دقت نظر نموده عرض كرد: اى صاحب اختيار من! آنان كيستند؟
خداى متعال در پاسخ فرمود: اى آدم! آنها برگزيدگان من و خواص من هستند، اينها را از نور عظمت و بزرگىام آفريدهام و از اسمهاى خودم اسمى را براى اينها برگرفتم، پس عرض كرد: اى پروردگارم! به حقى كه تو بر اينها دارى اسمهاى اينها را به من بياموز، پس خداى متعال فرمود: اى آدم! اين اسمها نزد تو امانت باشد (كه) سرّ و رازى از راز من است. غير تو نبايد بر آن آگاه شود جز به اذن من، عرض كرد: پروردگارم قبول كردم.
خداوند پس از گرفتن اين پيمان، اسمهاى آنها را به آدم- عليهالسلام- تعليم داد. و به فرشتگان عرضه كرد، هيچ كدام به آنها عالم نبودند، پس در پاسخ قول خداى متعال كه فرمود: مرا از نامهاى اينها خبر دهيد اگر راست مىگوييد، عرض كردند: منزهى تو! براى ما علمى نيست جز آنچه به ما آموختهاى.
همانا تو عالم و داراى حكمتى. (آنگاه خداوند) فرمود: اى آدم! فرشتگان را به اسمهاى آن انوار خبر ده، پس وقتى كه اينها را به اسماء خبر داد، فرشتگان دانستند كه اين مطلب (در نزد آدم) به امانت گذاشته شده و آدم به سبب آگاهى از آن، فضيلت و برترى يافته است. سپس امر به سجدهى آدم- عليهالسلام- شدند؛ زيرا كه سجدهى ملائكه، فضيلتى براى آدم و عبادت براى خداى متعال بود. چون كه سجده ملائكه، سزاوار آدم بود» (1)در كلام رهبر معظم انقلاب اسلامی
پىنوشتها:
1- ستودگان و ستايشگران، سخنان مقام معظم رهبرى، ص37.
2- همان، ص39.
3- همان، ص 41.
4- همان، ص 42.
5- همان.
6- همان، ص43.
7- همان، ص 44 روايت نقل شده از بحارالانوار، ج43، ص 11.
8- همان. ص46.
9- همان، ص47.
10- همان، ص46.
تاریخ درج خبر: سه شنبه ١٤ بهمن ١٣٩٩ / شماره خبر: ١٢٦٨٩ / تعداد بازدید: 1187
نام : | |
ایمیل : | |
*نظرات : | |
متن تصویر: | |