چاپ ارسال به دوست
روابط عمومی معاونت غذا ودارو خبر داد.
برگزاری دوره آموزشی آشنایی با اصول و روشهای فرآوری و بسته بندی خشکبار درسبزوار
آشنایی کارشناسان ، متخصصین معاونت غذاو دارو و مسئولین فنی کارخانجات شهرستان سبزوار با تازه های این صنعت و با توجه به پتانسیل منطقهای در تولید خشکبار کارگاه آموزشی برگزار شد .
به گزارش خبر نگار ایفدونا / دوره آموزشی " آشنایی با اصول و روشهای فرآوری و بسته بندی خشکبار " توسط واحد آموزش معاونت غذا و داروی دانشگاه از دوازدهم اسفند ماه به مدت سه روز برگزار شد .
مهندس عباس نقیبی مسئول آموزش معاونت غذا و دارو با اعلام این خبر گفت : این کارگاه سه روزه به همکاری استادان گروه علوم و صنایع غذایی دانشگاه آزاد اسلامی در راستای آشنایی کارشناسان ، متخصصین معاونت غذاو دارو و مسئولین فنی کارخانجات شهرستان سبزوار با تازه های این صنعت و با توجه به پتانسیل منطقهای در تولید خشکبار کارگاه آموزشی برگزار شد .
مسئول آموزش معاونت غذا ودارو افزود : با روند توسعه واحدهای تولیدی صنایع غذایی و افزایش میزان تولید این گروه از محصولات در سبزوار از یک سو و افزایش میزان واردات از کشورهای مختلف با بسته بندی های جدید و متفاوت، ضرورت تغییر بسته بندی هاو به روز رسانی آنها متناسب با ذائقه مشتری بیش از پیش حائز اهمیت است ./سلمانیان
تاریخ درج خبر: پنج شنبه ١٤ اسفند ١٣٩٣ / شماره خبر: ١٣٣٧ / تعداد بازدید: 2458