چاپ    ارسال به دوست

 

برگزاری اولین کنگره بین‌المللی مجازی دانشجویان رادیولوژی کشور

 

برگزاری اولین کنگره بین‌المللی مجازی دانشجویان رادیولوژی کشور

اولین کنگره بین‌المللی مجازی دانشجویان رادیولوژی کشور صبح امروز دوشنبه یکم شهریور ماه آغاز به کار کرد.

وبدا به نقل از پایگاه خبری و اطلاع رسانی معاونت فرهنگی دانشجویی(مفدا)/ اولین کنگره بین‌المللی دانشجویان رادیولوژی کشور توسط انجمن علمی کشوری این رشته و با همکاری دانشگاه‌های علوم پزشکی سبزوار، لرستان، جندی شاپور اهواز و کاشان،صبح امروز  با حضور دکتر حسن زائری‌لطف مدیرکل فرهنگی وزارت بهداشت در سبزوار به صورت مجازی آغاز به کار کرد.

این کنگره در سه محور اصلی: «رادیولوژی و سی‌تی‌اسکن»، «تصویربرداری تشدید مغناطیسی» و «رادیوبیولوژی و حفاظت پرتویی» برگزار خواهد شد.

مشارکت دانشجویان در فعالیت‌های فرهنگی، دانشجویی و علمی همواره مورد حمایت وزارت بهداشت خواهد بود

مدیرکل فرهنگی وزارت بهداشت در مراسم افتتاحیه اولین کنگره بین‌المللی دانشجویان رادیولوژی کشور گفت: مشارکت دانشجویان در فعالیت‌های فرهنگی، دانشجویی و علمی همواره مورد حمایت وزارت بهداشت خواهد بود.

مدیرکل فرهنگی وزارت بهداشت با بیان اینکه اینگونه کنگره‌ و همایش‌ها شناخته‌شده‌ترین رویدادهای علمی کشور محسوب می‌شوند ابراز امیدواری کرد تا این رویدادهای علمی مورد استقبال دانشجویان قرار گرفته و شاهد حضور پررنگ اساتید و دانشجویان سراسر کشور در این برنامه‌ها باشیم.

این مقام مسئول از دانشگاه‌های علوم پزشکی سبزوار، لرستان، جدی شاپور اهواز و کاشان به جهت تدارک برگزاری این کنگره با توجه به شرایط موجود و نیمه تعطیل بودن دانشگاه‌ها قدردانی کرد و ادامه داد: خدا را شاکرم که در این شرایط نیز کنگره‌ها و همایش‌ها توسط انجمن‌های علمی کشور دنبال و اجرا شده که جای بسی افتخار بوده و از دانشجویان فعال در این عرصه صمیمانه تشکر می‌نمایم.

مدیرکل فرهنگی وزارت بهداشت تاکید کرد: مشارکت دانشجویان در فعالیت‌های فرهنگی، دانشجویی و علمی یکی از فعالیت‌هایی است که همواره مورد حمایت وزارت بهداشت بوده چرا که این نوع فعالیت‌ها بسیار با ارزش محسوب می‌شود.

زائری‌لطف  به همکاری‌ صورت گرفته توسط دانشگاه‌های علوم پزشکی نیز اشاره‌ای کرد و افزود: در سال جاری انجمن‌های علمی چندین برنامه کشوری را با همکاری دانشگاه‌ها اجرایی کرده که این امر نیز جای تقدیر داشته و ما نیز در وزارت متبوع به عنوان یک سرباز کوچک از آنان حمایت نموده و خواهیم کرد.

این کنگره فرصتی مناسب برای فعالان حوزه پژوهش جهت ارائه مقاله‌ بود

عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی سبزوار و دبیر علمی اولین کنگره بین‌المللی دانشجویان رادیولوژی کشور  در مراسم افتتاحیه اولین کنگره بین‌المللی دانشجویان رادیولوژی کشور گفت: با برگزاری این کنگره فرصتی به دست آمد تا دانشجویان و علاقمندان به رشته رادیولوژی بیشتر با این حوزه آشنا شده و بستری مناسب برای فعالان حوزه پژوهش ایجاد شد تا مقاله‌های خود را ارائه دهند.

دکتر مصطفی رباط‌جزی عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی سبزوار و دبیر علمی اولین کنگره بین‌المللی دانشجویان رادیولوژی کشور در اولین روز از این رویداد علمی  دانشجویان را مخاطبین اصلی این کنگره معرفی کرد و گفت: امیدوارم این گردهمایی که به همت خود دانشجویان رادیولوژی تدارک دیده شده برای مخاطبین مثمرثمر واقع و علاقمندان از مباحث مطرح شده بهره‌مند گردند.

دکتر رباط‌جزی با بیان اینکه رادیولوژی به عنوان چشم علم پزشکی شناخته شده است خاطرنشان کرد: از زمانی که کشف اشعه ایکس رقم خورد و زمینه استفاده علم پزشکی از این اشعه فراهم و رشته رادیولوژی بنا شد خدمات گسترده‌ای در حوزه تشخیص و درمان توسط این رشته صورت گرفت.

دبیر علمی اولین کنگره بین‌المللی دانشجویان رادیولوژی کشور کارشناسان این رشته را افراد حاضر در خط مقدم مبارزه با ویروس منحوس کرونا دانست و افزود: افراد فعالی در این حوزه مشغول به فعالیت بوده که به هر دلایلی دیده نمی‌شوند و کسانی دیگر به عنوان افراد خط مقدم مبارزه و کرونا معرفی می‌شوند اما در واقع این کارشناسان رشته رادیولوژی هستند که در ابتدایی‌ترین خط با این ویروس دست و پنجه نرم می‌کنند.

عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی سبزوار دانشجویان رشته رادیولوژی را نهال‌هایی در حال رشد دانست که به زودی به درختان تنومندی تبدیل و در بیمارستان‌های کشور مشغول به خدمت خواهند شد.

وی استفاده ایمن و دقیق از تکنولوژی‌های تصویربرداری را نیازمند یک علم و دانش به روز از این حوزه بیان کرد و افزود: این کنگره فرصتی است تا دانشجویان و علاقمندان به رشته رادیولوژی بیشتر با این حوزه آشنا شده و بستری مناسب برای فعالان حوزه پژوهش ایجاد شد تا مقاله‌های خود را ارائه دهند.

رباط‌جزی در پایان با بیان اینکه امیدوارم برنامه‌های در نظر گرفته شده برای این سه روز برای مخاطبین موثر واقع شود افزود: برگزاری این کنگره افتخاری برای اساتید و دانشجویان دانشگاه‌های علوم پزشکی سبزوار، لرستان، جندی شاپور اهواز و کاشان بوده که با پشتوانه معاونت‌های فرهنگی و دانشجویی این دانشگاه‌ها و همچنین معاونت فرهنگی و دانشجویی وزارت متبوع برای اولین بار برنامه‌ریزی شده است.

ارسال بیش از ۱۰۰ مقاله به اولین کنگره بین‌المللی دانشجویان رادیولوژی کشور

دبیر اجرایی اولین کنگره بین‌المللی دانشجویان رادیولوژی کشور با بیان اینکه مسئول اصلی برگزاری این کنگره انجمن علمی دانشجویان رادیولوژی کشور بوده است گفت: در این کنگره بدون در نظر گرفتن تمامی اساتید هیأت علمی که دعوت شده‌اند، ۴۰۰ نفر ثبت نام نموده و بیش از ۱۰۰ مقاله به دبیرخانه کنگره ارسال شده است.

امیر دارینی دانشجوی رشته رادیولوژی دانشگاه علوم پزشکی سبزوار و دبیر انجمن علمی کشوری این رشته نیز ضمن خیرمقدم به مخاطبین، به تشریح نحوه برگزاری این کنگره پرداخت و اظهار داشت: اوایل اردیبهشت ماه سال جاری بود که مجوز برگزاری این کنگره توسط وزارت متبوع صادر و اقدامات اجرایی آن برنامه‌ریزی شد.

دبیر اجرایی این کنگره از معاونت و مدیریت فرهنگی وزارت متبوع و دانشگاه‌های علوم پزشکی سبزوار، لرستان، جندی شاپور اهواز و کاشان به جهت حمایت‌های صورت گرفته برای این رویداد علمی قدردانی کرد و ادامه داد: این کنگره به همت اعضای شورای مرکزی این انجمن به عنوان کادر اجرایی و تلاش‌های آنان به سرانجام رسید که از یکایک آنان نیز قدردانی می‌نمایم.

امیر دارینی هدف از برگزاری اولین کنگره بین‌المللی دانشجویان رادیولوژی کشور را افزایش سطح انگیزه دانشجویان علاقمند به حوزه پژوهش و آموزش عنوان کرد و افزود: با برگزاری این رویداد تلاش کردیم تا بستری مناسب برای دانشجویان علی‌الخصوص دانشجویان کارشناسی فراهم گردد تا آنان توانایی‌های خود را نشان داده و استعدادهای خود را شکوفا نمایند.

دبیر اجرایی این کنگره افزود: امیدواریم با این اقدام و تدارک این کنگره توانسته باشیم گامی موثر در جهت رشد و شکوفایی دانشجویان این رشته برداشته باشیم.

دبیر انجمن علمی کشوری رادیولوژی تاکید کرد: به برگزاری همین دوره اکتفا نکردیم و با پیگیری‌های صورت گرفته و همکاری‌های معاونت فرهنگی و دانشجو.یی وزارت متبوع توانستیم دو رویداد «برگزاری آزمون جامع علمی» و «کنگره بین‌المللی دانشجویان رادیولوژی کشور» را به صورت سالیانه در اساسنامه انجمن رادیولوژی وزارت بهداشت گنجانده و تصویب نماییم.

این دانشجوی فعال حوزه فرهنگی افزود: با این کار برگزار شدن این دو رویداد نهادینه خواهد شد و شوراهای مرکزی آتی نیز موظف به برگزاری آن خواهند بود.

دبیر انجمن علمی دانشگاه علوم پزشکی سبزوار مسئول اصلی برگزاری این کنگره را انجمن علمی دانشجویان رادیولوژی کشور بیان کرد و ادامه داد: در این کنگره بدون در نظر گرفتن تمامی اساتید هیأت علمی که دعوت شده‌اند، ۴۰۰ نفر ثبت نام نموده و بیش از ۱۰۰ مقاله به دبیرخانه کنگره ارسال شده است.

وی ادامه داد: افرادی که مقاله ارسال کردند شامل دانشجویان کارشناسی، کارشناسی ارشد، دکتری و هیئت علمی و از حوزه‌های رادیولوژی، فیزیک پزشکی، پزشکی، مهندسی هسته‌ای، پزشکی هسته‌ای و رادیوتراپی بوده‌اند.

دارینی خاطرنشان کرد: با توجه به مجازی بودن این کنگره و نداشتن زمان کافی، فقط ۳۰ مقاله در این کنگره ارائه خواهد شد و مابقی به صورت پوستر خواهد بود.

دبیر انجمن علمی کشوری رادیولوژی با اشاره به اینکه اعضای کمیته علمی این کنگره از افراد هیئت علمی دانشگاه‌های مختلف سراسر کشور بوده که داوری مقالات را بر عهده خواهند داشت افزود: سخنرانان اصلی کنگره نیز از اساتید متخصص حوزه تصویربرداری و از دانشگاه‌های تربیت مدرس، دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، ماگدبورگ آلمان و وسترن سیدنی استرالیا هستند که هر یک در محوریت‌های مربوط به تخصص خود مباحث مربوطه را ارائه خواهند کرد.

گفتنی است این کنگره طی روزهای یکم تا سوم شهریور ماه و به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی سبزوار در حال برگزاری است./آزاد

 

جهت مشاهده گزارش تصویری اینجا را کلیک نمایید.

 

 

تاریخ درج خبر: سه شنبه ٢ شهريور ١٤٠٠    / شماره خبر:  ١٣٤٣١  / تعداد بازدید:  2257

 


نظرات بینندگان
این خبر فاقد نظر می باشد
نظر شما
نام :
ایمیل : 
*نظرات :
متن تصویر: