مِنَ المُؤمِنینَ رِجالٌ صَدَقوا ما عاهَدُوا اللَّهَ عَلَیهِ ۖ فَمِنهُم مَن قَضیٰ نَحبَهُ وَمِنهُم مَن یَنتَظِرُ ۖ وَما بَدَّلوا تَبدیلًا
سالروز شهادت مالک اشتر زمان، سردار رشید سپاه اسلام حاج قاسم سلیمانی به محضر مقدس امام زمان(عج) مقام معظم رهبری و همه ارادتمندان آن سردار بزرگ ، تبریک و تسلیت می گوییم.
سردار شهید حاج قاسم سلیمانی متولد ۱۳۳۵ در شهرستان رائر کرمان است. او از سال ۵۶ و ۵۷ به گردانندگان اصلی راهپیماییها و اعتصابات انقلاب در کرمان پیوست و در سال ۱۳۵۸ به عضویت در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی درآمد. سلیمانی در سال ۱۳۵۹ فرماندهی پادگان قدس سپاه در کرمان را برعهده گرفت و در سال ۱۳۶۰ فرماندهی لشکر ۴۱ ثارالله با حکم محسن رضایی به او سپرده شد. سپس در سالهای ۱۳۶۱ تا ۱۳۶۷ فرماندهی لشکر ۴۱ ثارالله در عملیاتهای فتحالمبین، بیتالمقدس، والفجر ۸، کربلای ۴ و کربلای ۵ را برعهده گرفت. قاسم سلیمانی در سال ۱۳۶۷ به کرمان بازگشت و جنگ با اشرار و باندهای قاچاق مواد مخدر را در دستور کار خود قرار داد. وی در سال ۱۳۷۶ فرماندهی سپاه قدس را با حکم رهبری عهدهدار شد و بلافاصله در سال ۱۳۷۷ در افغانستان حضور یافت تا در مبارزه با طالبان و کمک به بازسازی این کشور پس از جنگهای داخلی کمک کند.
سردار سلیمانی در سال ۱۳۸۹ موفق به اخذ درجه سرلشگری از سوی رهبر معظم انقلاب شد و در سال ۱۳۹۰ با تشکیل گروههای خودجوشِ مدافعان حرم برای مبارزه با داعش در سوریه؛ بزرگترین برنامهی خود را برای مبارزه با گروههای تروریست در منطقهی خاورمیانه آغاز کرد. او در گام دوم و در سال ۱۳۹۳ نهاد حشدالشعبی را برای مبارزه با داعش در عراق سازماندهی کرد، و در سال ۱۳۹۵ فرماندهی یگان نیروهای ویژه برای مبارزه با داعش در اقلیم کردستان عراق را شخصا عهدهدار شد. سردار سلیمانی پس از عمری مبارزه با گروههای تروریست در منطقه؛ در سال ۱۳۹۶ نامهای به مقام معظم رهبری نوشت و در آن؛ پایانِ داعش را رسما اعلام کرد و پس از آن در سال ۱۳۹۷ به دریافت نشانِ دوالفقار از سوی رهبری مفتخر شد.
این سردار بزرگ اسلام که همواره در رصد دشمنان اسلام و اشغالگران حاضر در خاورمیانه بود، در نیمه شبِ سیزدهم دی ماه سال ۱۳۹۸ به همراه چند تن از همرزمان وفادارش در فرودگاه بغداد به مقام عظیم شهادت نائل شد. روحشان شاد و یادشان گرامی باد.