- بازديدکنندگان آنلاين27
- بازديد کنندگان اين صفحه124082
- بازديدکنندگان امروز23116
- کل بازديدکنندگان73849331
شبکه بهداشت و درمان شهرستان جوین
پست الکترونیکی:jovein@medsab.ac.ir
تلفن: 45024688
چاپ ارسال به دوست
برگزاری مراسم روز جهانی تخم مرغ
روز شنبه 23/7/1401در جهت بزرگداشت روز جهانی تخم مرغ برنامه صبحانه ای با شرکت کارکنان معاونت بهداشتی برگزار شد شرکت کنندگان با استفاده از تخم مرغ غذاها یی از قبیل تخم مرغ شیره، پیتزای تخم مرغ، ساندویچ تخم مرغ، رولت تخم مرغ، املت قارچ و... تهیه کرده بودند که در جمع کارکنان سرو شد
از اهداف برگزاری این روز توجه به جایگاه این ماده غذایی در سبد غذایی خانوار بود تخم مرغ به لحاظ منبع غذایی یک غذای کامل به حساب می آید و برای رشد جسمی و مغزی کودکان بسیار مفید می باشد تخم مرغ نه تنها یک وعده غذایی خوشمزه و کامل است ، بلکه یک عنصر لاینفک برای تولید بسیاری از غذاها است. هر یک عدد تخم مرغ (60گرم) دارای 72 کیلو کالری انرژی و 3/6 گرم پروتئین با کیفیت بالا است به طوری که بعنوان یک معیار استاندارد جهت اندازه گیری پروتئین سایر مواد غذایی محسوب می شود. بنابراین ارزش بیولوژیکی پروتئین تخم مرغ نسبت به سایر منابع پروتئینی مانند لبنیات، گوشتها و حبوبات بالاتر است. کولین تخم مرغ صرف نظر از تأثیر قابل توجه بر روی عملکرد مغز و سیستم عصبی برای رشد و نمو جنین و کودک و همچنین تقویت حافظه، برروی سلامت قلب و عروق نیز موثر است. از آنجا که تخم مرغ منبع خوبی از ویتامین های گروه ب بویژه B12 نیز هست، اهمیت عمده ای در روند تبدیل هموسیستئین به مولکول های بی خطر دارد. لوتئین و گزانتین زرده تخم مرغ با حداکثر تأثیرگذاری در مقایسه با سایر غذاهای حاوی این مواد یا مکمل ها، از استحاله و دژنراسیون لایه ماکولای شبکیه و نابینائی ناشی از آن در سالخوردگی جلوگیری می کند. علیرغم تمامی این شگفتیها اما متاسفانه جایگاه تخم مرغ در سبد غذایی بدلیل اینکه حاوی مقادیری از کلسترول می باشد، کاهش یافته است. بیشترین تحقیقات علمی اخیر نه فقط تخم مرغ را به گذشته درخشان آنها بر می گرداند، بلکه جایگاه آنها را به عنوان یک غذای کاربردی بالا برده و دلایلی را برای مصرف همیشگی تخم مرغ ارائه می کند.
تاریخ درج خبر: يکشنبه ٢٤ مهر ١٤٠١ / شماره خبر: ١٥٣٢٤ / تعداد بازدید: 381
نام : | |
ایمیل : | |
*نظرات : | |
متن تصویر: | |