چاپ ارسال به دوست
مرکز آموزش بهورزی ،میزبان کارگاه آموزشی بیماریهای منتقله از آب و غذا
برگزاری کارگاه (دو روزه) آموزشی " پیشگیری ، مراقبت و کنترل بیماریهای منتقله از آب و غذا و طغیان های حاصل از آن "
#اصلاحیه روابط عمومی ؛ 🔹به نقل از واحد مدیریت بیماریها ، کارگاه آموزشی با محوریت " پیشگیری ، مراقبت و کنترل بیماریهای منتقله از آب و غذا و طغیان های حاصل از آن " طی دو روز( 6و7 خرداد) در مرکز آموزش مدیریت بهورزی سبزوار برگزار گردید. 🔹دکتر احمدی مسئول واحد بیماریهای معاونت بهداشتی در توضیحات تکمیلی این خبر افزود؛ این کارگاه به همت واحد مدیریت بیماریها و با همکاری واحدهای سلامت محیط و آزمایشگاه معاونت بهداشتی جهت بهورزان خانه های بهداشت برگزار شد 🔹وی افزود :در این کارگاه بر اهمیت بیماریهای منتقله از آب و غذا ، آشنایی با طغیان های بیماریهای منتقله از آب وغذا و اجرای نظام مراقبت سندرمیک در پیشگیری و مراقبت از بروز و همه گیری این بیماریها (مخصوصاً التور) با آموزش صحیح و بیماریابی اشاره و تاکید شد. شایان به ذکر است: ✅ آموزش اصول مراقبت نمونه گیری التور ✅ بررسی شاخص های آب و موادغذایی به منظور ارتقاء شاخص های دانشگاهی ✅ برنامه کنترل ، پیشگیری از آبیاری مزارع کشاورزی با فاضلابها. ✅ و همچنین دفع بهداشتی فاضلاب از دیگر اهداف آموزشی کارگاه بود که به آن پرداخته شد. 🌐 روابط عمومی معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی سبزوار اخبار و اطلاعیه #دانشگاه_علوم_پزشکی_سبزوار را در لینک های زیر دنبال کنید. سایت دانشگاه: 🆔 www.medsab.ac.ir پیام رسان ایتا : 🆔 https://eitaa.com/medsabzevar پیام رسان بله: 🆔 https://ble.ir/medsabzevar
تاریخ درج خبر: يکشنبه ٧ خرداد ١٤٠٢ / شماره خبر: ١٦٥٧٤ / تعداد بازدید: 320
نام : | |
ایمیل : | |
*نظرات : | |
متن تصویر: | |