چاپ    ارسال به دوست

 

 

مرکز آموزش بهورزی ،میزبان کارگاه آموزشی بیماریهای منتقله از آب و غذا

برگزاری کارگاه (دو روزه) آموزشی " پیشگیری ، مراقبت و کنترل بیماریهای منتقله از آب و غذا و طغیان های حاصل از آن "

#اصلاحیه

روابط عمومی ؛

 

🔹به نقل از واحد مدیریت بیماریها ، کارگاه  آموزشی  با محوریت " پیشگیری ، مراقبت و کنترل بیماریهای منتقله از آب و غذا و طغیان های حاصل از آن " طی دو روز(  6و7 خرداد) در مرکز آموزش مدیریت بهورزی سبزوار برگزار گردید.

🔹دکتر احمدی مسئول واحد بیماریهای معاونت بهداشتی در توضیحات تکمیلی این خبر افزود؛ این کارگاه به همت واحد مدیریت بیماریها و با همکاری واحدهای سلامت محیط و آزمایشگاه معاونت بهداشتی جهت بهورزان خانه های بهداشت برگزار شد

🔹وی افزود :در این کارگاه  بر اهمیت بیماریهای منتقله از آب و غذا ، آشنایی با طغیان های بیماریهای منتقله از آب وغذا و اجرای نظام مراقبت سندرمیک در پیشگیری و مراقبت از بروز و همه گیری این بیماریها (مخصوصاً التور) با آموزش صحیح و بیماریابی اشاره و تاکید شد.

شایان به ذکر است:

آموزش اصول مراقبت نمونه گیری التور

بررسی شاخص های آب و موادغذایی به منظور ارتقاء شاخص های دانشگاهی

برنامه کنترل ، پیشگیری از آبیاری مزارع کشاورزی با فاضلابها.

و  همچنین دفع بهداشتی فاضلاب از دیگر اهداف آموزشی کارگاه بود که به آن پرداخته شد.

🌐 روابط عمومی معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی سبزوار

اخبار و اطلاعیه

#دانشگاه_علوم_پزشکی_سبزوار   

را در لینک های زیر دنبال کنید.

سایت دانشگاه: 

🆔 www.medsab.ac.ir          

پیام رسان ایتا : 

🆔 https://eitaa.com/medsabzevar 

پیام رسان بله: 

🆔  https://ble.ir/medsabzevar

 

 

تاریخ درج خبر: يکشنبه ٧ خرداد ١٤٠٢    / شماره خبر:  ١٦٥٧٤  / تعداد بازدید:  319

 


نظرات بینندگان
این خبر فاقد نظر می باشد
نظر شما
نام :
ایمیل : 
*نظرات :
متن تصویر: