چاپ    ارسال به دوست

 

 

تولیدات فناورانه کشت و صنعت جوین مورد توجه جدی وزارت بهداشت است

دکتر پناهی معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت به همراه رئیس دانشگاه علوم پزشکی، معاونین و جمعی از فناوران و پژوهشگران دانشگاه از مجموعه بزرگ شرکت کشت و صنعت جوین بازدید کردند.

در این بازدید دکتر پناهی علاوه بر آشنایی با ظرفیت های تولیدی و فناورانه این مجموعه صنعتی در جریان موانع و مشکلات جدی این شرکت قرار گرفت.

یکی از چالش های پیش رو این مجموعه که مربوط به کارخانه اسید سیتریک بود، واردات بی رویه اسید سیتریک است که تولید و فروش این محصول را در این مجموعه تحت شعاع قرار داده است که معاون وزیر در  ارتباط  تلفنی با  وزارت صنایع پیگیر به حل این معضل شد.

معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت در این بازدید اظهار داشت: با توجه به تولیدات بومی فناورانه، اشتغالزایی، تکنولوژی روز، علمی کار کردن و توانمندی شرکت کشت و صنعت جوین و موقعیتی که این مجموعه در منطقه دارد از ابعاد مختلف اقتصادی، سیاسی و ... مورد حمایت وزارت بهداشت قرار می گیرد.

دکتر پناهی گفت: دانشگاه علوم پزشکی سبزوار باید از این ظرفیت علمی، تولیدی و بومی منطقه به نحو احسن استفاده کند و در مواردی که کارهای این مجموعه مربوط به وزارت بهداشت است شرکت را همراهی و کمک نمایند تا هم بازار بزرگی جهت اشتغال فارغ التحصیلان رشته های مختلف در این محل ایجاد و هم تبادل طرح های تحقیقاتی و کاربردی کردن پایان نامه ها در این مجموعه صورت گیرد.

وی با بیان اینکه دانشگاه علوم پزشکی سبزوار می تواند پشتوانه علمی مربوط به حوزه سلامت باشد، افزود: با توجه به اینکه وزارت بهداشت مصرف کننده اسید سیتریک در ابعاد مختلف است، دانشگاه سبزوار می تواند زمینه ای را فراهم نماید تا از محصول این شرکت(اسید سیتریک) در آزمایشگاه های  وزارت در صنایع دارویی استفاده گردد.

دکتر پناهی  با تاکید بر اینکه وزارت بهداشت حامی تولیدات داخلی است، اعلام کرد:  یکی از کارهایی که در این مجموعه مغفول مانده، پایین بودن تولیدات علمی است که به مدیریت کشت و صنعت جوین توصیه می شود از طریق ارتباط با دانشگاه علوم پزشکی سبزوار تولیدات خود را مستند سازی نماید.

 تولید 570 تن فرمانتور در این مجموعه بسیار حائز اهمیت است که این وسیله با حجم های بالا را کشورهای مختلف به راحتی در اختیار دیگران قرار نمی دهند. شرکت های داخلی می‌توانند با این مجموعه  بزرگ صنعتی در ارتباط  باشند و از این تولیدات مهم بهره مند شوند.

 معاون وزیر در پایان یادآور شد:  جهت ارتباط و همکاری بین وزارت بهداشت و شرکت کشت و صنعت هیچ محدودیت و مانعی وجود ندارد و ما از این ظرفیت ویژه قطعاً استفاده مطلوب را خواهیم برد.


 

تاریخ درج خبر: شنبه ١١ آذر ١٤٠٢    / شماره خبر:  ١٧٤٩٢  / تعداد بازدید:  1126

 


نظرات بینندگان
این خبر فاقد نظر می باشد
نظر شما
نام :
ایمیل : 
*نظرات :
متن تصویر: