چاپ ارسال به دوست
🌐پویش ملی تغذیه سالم در ایستگاه بازدید
🖌روابط عمومی معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی سبزوار
🖌به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی سبزوار؛ ناظرین و مراقبین سلامت مراکز خدمات جامع سلامت در یک اقدام هماهنگ از سطح کارخانه نمک سوده سبزوار بازدید علمی کردند. 🔸شهرآئینی ( کارشناس مسئول واحد بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشتی) در تشریح این خبر گفت: 🔹برابر مصوبات کمیته برگزاری پویش ملی اطلاع رسانی تغذیه سالم که با حضور مدیران و کارشناسان معاونت بهداشتی برگزار گردید. بازدید میدانی از سطح کارخانه نمک سوده در سین برنامه های این پویش قرار گرفت. 🔹وی هدف از برگزاری این بازدید را ، آشنایی با پرسه ی تولید و بسته بندی نمک ید دار و نیز رفع شبهات و باورهای غلط در سطح جامعه نسبت به نمک ید دار عنوان کرد. 🔹شهرآئینی همچنین تصریح کرد ؛ در این بازدید مهندس پرسه ی خط تولید کارخانه در کنار مراقبین سلامت حضور داشت از نزدیک تمامی مراحل فرآیندی تولید را تشریح و به سوالات ایشان پاسخ داد.
تاریخ درج خبر: سه شنبه ١٧ بهمن ١٤٠٢ / شماره خبر: ١٧٨٦٨ / تعداد بازدید: 247
نام : | |
ایمیل : | |
*نظرات : | |
متن تصویر: | |