چاپ ارسال به دوست
انجام 8 هزار و 486 مورد آزمایش شیمیایی و میکروبی در آزمایشگاه معاونت غذا و داروی دانشگاه
مدیر آزمایشگاه کنترل مواد غذایی دانشگاه علوم پزشکی سبزوار از انجام 8 هزار و 486 مورد آزمایش شیمیایی و میکروبی بر روی مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی در آزمایشگاه معاونت غذا و داروی دانشگاه در سال جاری خبر داد.
به گزارش وبدا/ مریم صاحب الزمانی در این باره گفت: با توجه به اهمیت کنترل بهداشت و سلامت مواد غذایی، آشامیدنی، بهداشتی و مواد اولیه مصرفی در کلیه مراحل از تولید تا عرضه بیش از 3 هزار مورد نمونه به آزمایشگاه معاونت غذا و داروی دانشگاه ارسال شد که از این تعداد بیش از 2 هزار مورد نمونه ارسالی از معاونت بهداشتی و 907 نمونه از اداره غذا بوده است.
وی تعداد آزمایشات میکروبی انجام شده بر روی نمونه ها را بیش از 4 هزار مورد بیان کرد.
مدیر آزمایشگاه کنترل مواد غذایی دانشگاه کنترل میزان آهن در آردهای نانوایی را در مدت یکسال اخیر 172 مورد اعلام و اضافه کرد: در این خصوص همچنین 514 نمونه نان از نظر جوش شیرین، نمک و بلانکیت در نان های سنتی در آزمایشگاه کنترل مواد غذایی مورد ارزیابی قرار داده است.
صاحب الزمانی همچنین گفت: با توجه به آغاز ماه مبارک رمضان و ایام نوروز نیز جهت حفظ و ارتقای سلامت عمومی مردم، آزمایشگاه کنترل مواد غذایی در تمام ایام تعطیل فعال و آماده خدمت رسانی می باشد که در این راستا تاکنون ۱۲۷ نمونه زولبیا و بامیه با آغاز ماه رمضان مورد بررسی قرار گرفته است.
تاریخ درج خبر: شنبه ٢٦ اسفند ١٤٠٢ / شماره خبر: ١٨٠٦٢ / تعداد بازدید: 325
نام : | |
ایمیل : | |
*نظرات : | |
متن تصویر: | |