چاپ    ارسال به دوست

 

 

انجام 8 هزار و 486 مورد آزمایش شیمیایی و میکروبی در آزمایشگاه معاونت غذا و داروی دانشگاه

مدیر آزمایشگاه کنترل مواد غذایی دانشگاه علوم پزشکی سبزوار از انجام 8 هزار و 486 مورد آزمایش شیمیایی و میکروبی بر روی مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی در آزمایشگاه معاونت غذا و داروی دانشگاه در سال جاری خبر داد.

به گزارش وبدا/ مریم صاحب الزمانی در این باره گفت: با توجه به اهمیت کنترل بهداشت و سلامت مواد غذایی، آشامیدنی، بهداشتی و مواد اولیه مصرفی در کلیه مراحل از تولید تا عرضه بیش از 3 هزار مورد نمونه به آزمایشگاه معاونت غذا و داروی دانشگاه ارسال شد که از این تعداد بیش از 2 هزار مورد نمونه ارسالی از معاونت بهداشتی و 907 نمونه از اداره غذا بوده است.

وی تعداد آزمایشات میکروبی انجام شده  بر روی نمونه ها را بیش از 4 هزار مورد بیان کرد.
 
مدیر آزمایشگاه کنترل مواد غذایی دانشگاه کنترل میزان آهن در آردهای نانوایی را در مدت یکسال اخیر 172 مورد اعلام و اضافه کرد: در این خصوص همچنین 514 نمونه نان از نظر جوش شیرین، نمک و بلانکیت در نان های سنتی در آزمایشگاه کنترل مواد غذایی مورد ارزیابی قرار داده است.

صاحب الزمانی همچنین گفت: با توجه به آغاز ماه مبارک رمضان و ایام نوروز نیز جهت حفظ و ارتقای سلامت عمومی مردم، آزمایشگاه کنترل مواد غذایی در تمام ایام تعطیل فعال و آماده خدمت رسانی می باشد که در این راستا تاکنون ۱۲۷ نمونه زولبیا و بامیه با آغاز ماه رمضان مورد بررسی قرار گرفته است.

 

تاریخ درج خبر: شنبه ٢٦ اسفند ١٤٠٢    / شماره خبر:  ١٨٠٦٢  / تعداد بازدید:  324

 


نظرات بینندگان
این خبر فاقد نظر می باشد
نظر شما
نام :
ایمیل : 
*نظرات :
متن تصویر: