خرید و تهیه دستگاه شبیه ساز احیا قلبی ریوی با استفاده از تکنولوژی واقعیت توسط معاونت آموزشی دانشگاه
دکتر سید علیرضا جوادی نیا مدیر آموزش و تحصیلات تکمیلی دانشگاه علوم پزشکی سبزوارطی اعلام خبر فوق گفت:
شبیه ساز احیا قلبی ریوی با استفاده از تکنولوژی واقعیت ترکیبی افزوده، محصول شرکت دانش بنیان ایرانی واقعیت ترکیبی ارس می باشد که حدود یک سال قبل در مرکز مهارتهای بالینی دانشگاه علوم پزشکی سبزوار مستقر و مورد بهره برداری قرار گرفته است.
وی افزود: استفاده از این دستگاه با حضور اساتید علاقه مند و کارشناسان مرکز مهارتها در مکانی که به عنوان "مهارت های بالینی نوین" در پردیس دانشگاه گسترش یافته، صورت گرفت.
این شبیه ساز شامل 2 مانکن احیا بزرگسالان و نوزاد مجهز به سنسور، کامپیوتر VR support، عینک واقعیت مجازی HTC VIVE Cosmo Elite و HTC VIVE tracker می باشد که در 6 سناریو اصلی احیا پایه قلبی ریوی بزرگسالان ، مادر باردار، نوزاد ،کودک ، غرق شدگی و صحنه تصادف موقعیت های بالینی را شبیه سازی می نماید که در مجموع شامل 32 سناریوی بالینی می باشد.
مدیر آموزش و تحصیلات تکمیلی دانشگاه گفت: این دستگاه قابل استفاده در فرایند آموزش دانشجویان مقاطع مختلف اعم از کاردانی، کارشناسی، دکترای حرفه ای و دستیاری تخصصی می باشدکه امید است با بهرمندی دانشجویان دانشگاه از این ابزارهای نوین آموزشی زمینه ارتقا سطح علمی آنها بیش از پیش فراهم شود.
دانشگاه علوم پزشکی سبزوار یکی از مراکز آموزشی مجهز در قطب 9 کلان منطقه آمایشی است که مجهز به دستگاه شبیه ساز احیا قلبی ریوی با استفاده از تکنولوژی واقعیت ترکیبی افزوده، می باشد.
با توجه به ماموریت ویژه کلان منطقه 9 جهت استفاده از ظرفیت فناوری های نوین در آموزش دانشجویان، از اساتید و محققین دعوت می شود که فرایندهای آموزشی و طرح های پژهش در آموزش خود را در حوزه استفاده از شبیه ساز و هوش مصنوعی با همکاری مرکز مطالعات توسعه و مرکز مهارت های بالینی برنامه ریزی نمایند.