چاپ ارسال به دوست
✳️ توصیه های بهداشتی در مورد بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو
در آستانه فرا رسیدن عید سعید قربان، به منظور پیشگیری از بروز و شیوع بیماریهای قابل انتقال بین انسان و حیوان، بخصوص بیماری مرگبار تب خونریزی دهنده کریمه کنگو، احتمال آلودگی به انسان از طریق دامهای اهلی به خصوص گوسفند، بز، گاو و شتر وجود دارد که بایستی در جهت پیشگیری از بروز بیماری نکات ذیل رعایت گردد.
از کشتار دام در محیط خارج از کشتارگاه جداً خوداری نمائید. 🔻در هنگام ذبح دام از وسایل حفاظت فردی (دستکش، لباس کار، چکمه و عینک) استفاده گردد. 🔻با توجه به اینکه بیماری در دام هیچ علامت ظاهری ندارد، لذا همه افرادی که با دام یا لاشه، ترشحات، خون و فرآورده های دامی در تماس هستند خطر ابتلا به بیماری وجود دارد. 🔻هنگام ذبح دام از رفتارهایی مانند نگه داشتن کارد قصابی با دندان و دهان خودداری فرمائید. 🔻در صورت شناسایی افراد مشکوک به بیماری (علائم تب،لرز، درد عضلانی، گیجی، درد و سفتی گردن، درد چشم) موارد سریعا" گزارش شود. 🔻از خرید دام زنده و یا گوشتهایی که خارج از نظارت شبکه سازمان دامپزشکی ذبح و عرضه می شوند، خودداری شود. 🔻دام زنده را از میادین عرضه مجاز تحت نظر سازمان دامپزشکی خریداری کنند. 🔻ذبح دام را صرفاً در کشتارگاهها تحت نظارت اداره دامپزشکی انجام دهند و به هیچ عنوان دام را در منازل و معابر عمومی ذبح نکنند. 🔻افرادی که به ذبح دام مشغول هستند باید از وسایل محافظت کننده مانند دستکش، چکمه و لباس مناسب استفاده نمایند و ابزارشان را بعد از ذبح ضدعفونی کنند و همچنین خوناب ها نیز به طریق بهداشتی دفع شود. 🔻به هیچ وجه دامی را که دارای علائم بیماری و ناخوشی است ذبح و مصرف نکنید. 🔻گوشت دام ذبح شده باید قبل از مصرف به مدت حداقل 24 ساعت در دمای 4 درجه سانتی گراد در یخچال قرار داده شود. 🔻جگر و سایر امعاء و احشاء دام، پس از 48 ساعت نگهداری در دمای 4 درجه سانتی گراد، مصرف گردد.
تاریخ درج خبر: شنبه ٢ تير ١٤٠٣ / شماره خبر: ١٨٥٧٦ / تعداد بازدید: 118
نام : | |
ایمیل : | |
*نظرات : | |
متن تصویر: | |