چاپ    ارسال به دوست

 

 

✳️ توصیه های بهداشتی در مورد بیماری تب خونریزی‌ دهنده کریمه کنگو

در آستانه فرا رسیدن عید سعید قربان، به منظور پیشگیری از بروز و شیوع بیماری‌های قابل انتقال بین انسان و حیوان، بخصوص بیماری مرگبار تب خونریزی دهنده کریمه کنگو، احتمال آلودگی به انسان از طریق دام‌های اهلی به خصوص گوسفند، بز، گاو و شتر وجود دارد که بایستی در جهت پیشگیری از بروز بیماری نکات ذیل رعایت گردد.

از کشتار دام در محیط خارج از کشتارگاه جداً خوداری نمائید. 

 

🔻در هنگام ذبح دام از وسایل حفاظت فردی (دستکش، لباس کار، چکمه و عینک) استفاده گردد. 

 

🔻با توجه به اینکه بیماری در دام هیچ علامت ظاهری ندارد، لذا همه افرادی که با دام یا لاشه، ترشحات، خون و فرآورده های دامی در تماس هستند خطر ابتلا به بیماری وجود دارد. 

 

🔻هنگام ذبح دام از رفتارهایی مانند نگه داشتن کارد قصابی با دندان و دهان خودداری فرمائید. 

 

🔻در صورت شناسایی افراد مشکوک به بیماری (علائم تب،لرز، درد عضلانی، گیجی، درد و سفتی گردن، درد چشم) موارد سریعا" گزارش شود.

 

🔻از خرید دام زنده و یا گوشت‌هایی که خارج از نظارت شبکه سازمان دامپزشکی ذبح و عرضه می شوند، خودداری شود. 

 

🔻دام زنده را از میادین عرضه مجاز تحت نظر سازمان دامپزشکی خریداری کنند. 

 

🔻ذبح دام را صرفاً در کشتارگاه‍‍‌ها تحت نظارت اداره دامپزشکی انجام دهند و به هیچ عنوان دام را در منازل و معابر عمومی ذبح نکنند. 

 

🔻افرادی که به ذبح دام مشغول هستند باید از وسایل محافظت کننده مانند دستکش، چکمه و لباس مناسب استفاده نمایند و ابزارشان را بعد از ذبح ضدعفونی کنند و همچنین خوناب ها نیز به طریق بهداشتی دفع شود.

 

🔻به هیچ وجه دامی را که دارای علائم بیماری و ناخوشی است ذبح و مصرف نکنید. 

 

🔻گوشت دام ذبح شده باید قبل از مصرف به مدت حداقل 24 ساعت در دمای 4 درجه سانتی گراد در یخچال قرار داده شود. 

 

🔻جگر و سایر امعاء و احشاء دام، پس از 48 ساعت نگهداری در دمای 4 درجه سانتی گراد، مصرف گردد.

 

تاریخ درج خبر: شنبه ٢ تير ١٤٠٣    / شماره خبر:  ١٨٥٧٦  / تعداد بازدید:  117

 


نظرات بینندگان
این خبر فاقد نظر می باشد
نظر شما
نام :
ایمیل : 
*نظرات :
متن تصویر: