چاپ    ارسال به دوست

 

 

🌐اولین نشست هم اندیشی سالم سازی مواد غذایی با هدف کاهش مصرف قند و شکر.

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی سبزوار، اولین ﺟﻠﺴﻪ ی برون سازمانی هم اندیشی ﺑﺎ ﺍصناف، اتحادیه قنادها و اداره صنعت و معدن در محل معاونت بهداشتی سبزوار تشکیل گردید.

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی سبزوار، اولین ﺟﻠﺴﻪ ی برون سازمانی هم اندیشی ﺑﺎ ﺍصناف، اتحادیه قنادان و اداره صنعت و معدن در محل معاونت بهداشتی سبزوار تشکیل گردید.

 

🔹شهرآینی (مدیر گروه بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشتی ):

 

📎 امروزه ٨١ ﺩﺭﺻﺪ از مرگ و میرها در ایران را ﺑﯿﻤﺎﺭﯼ ﻫﺎﯼ ﻏﯿﺮﻭﺍﮔﯿﺮ تشکیل میدهند و به جرات میتوان از نقش ﻋﻮﺍﻣﻞ ﺗﻐﺬﯾﻪ ﺍﯼ نادرست در شکل گیری و تشدید این بیماریها نام برد. در این میان نقش مواد شیرین و قندهای ساده بسیار پر رنگ تر است. لذا اهمیت برنامه ریزی و چاره اندیشی در جهت ایجاد فرهنگ های درست غذایی در سطح جامعه التزام می یابد.

 

🔹ﺑﺮ ﺍﺳﺎﺱ ﺩﺳﺘﻮﺭﺍﻟﻌﻤﻞ ﺳﺎﺯﻣﺎﻥ ﺑﻬﺪﺍﺷﺖ ﺟﻬﺎﻧﯽ، ﻫﻤﻪ ﺍﻓﺮﺍﺩ ( ﮐﻮﺩﮐﺎﻥ ﻭ ﺑﺰﺭﮔﺴﺎﻻﻥ)  ﺑﺎﯾﺪ ﮐﻤﺘﺮ ﺍﺯ ١٠٪ ﯾﺎ ﺗﺮﺟﯿﺤﺎ ﮐﻤﺘﺮ ﺍﺯ ٥٪ ﺍﺯ کل ﮐﺎﻟﺮﯼ روزانه ﺧﻮﺩ ﺭﺍ ﺍﺯ ﻗﻨﺪﻫﺎﯼ ﺳﺎﺩﻩ ﺩﺭﯾﺎﻓﺖ ﮐﻨﻨﺪ و دستیابی به این مهم بدون همکاری و هماهنگی بخش های مربوطه امکان پذیر نخواهد بود.

 

🔹وی ادامه داد : عنایت ﺑﻪ ﻓﺮﻫﻨﮓ ﻏﺬﺍﯾﯽ ﻭ ﺫﺍﺋﻘﻪ ﻣﺮﺩﻡ ﮐﺸﻮﺭ، ﮐﻪ ﻣﯿﻞ ﺑﻪ ﻣﺼﺮﻑ ﺷﯿﺮﯾﻨﯽ ﻫﺎ ﻭ ﻣﻮﺍﺩ ﺷﯿﺮﯾﻦ ﺯﯾﺎﺩ وجود دارد ، ﮐﺎﻫﺶ ﻣﯿﺰﺍﻥ استفاده از ﻗﻨﺪ ﺩﺭ ﻣﻮﺍﺩ ﻏﺬﺍﯾﯽ ﺑﻪ ﻣﻨﻈﻮﺭ ﺗﻐﯿﯿﺮ ﺫﺍﺋﻘﻪ ، ﻓﺮﻫﻨﮓ ﺳﺎﺯﯼ ﻣﺼﺮﻑ ﻣﻮﺍﺩ ﻏﺬﺍﯾﯽ ﺑﺎ ﻗﻨﺪ ﭘﺎﯾﯿﻦ ﺗﺮ ﻭ ﺍﯾﺠﺎﺩ ﻣﻄﺎﻟﺒﻪ ﺑﺮﺍﯼ ﺩﺳﺘﺮﺳﯽ ﺑﻪ ﺍﯾﻦ ﻣﻮﺍﺩ ﻏﺬﺍﯾﯽ از اولویت های واحد تغذیه در جهت آموزش همگانی و افراد جامعه است.

 

🔸شایان ذکر است مصوبات این نشست هم اندیشی که نمایندگان اصناف، اتحادیه قنادان، اداره صمت، معاونت غذا و دارو و همچنین مسئولین واحد های ستادی معاونت بهداشتی نیز حضور داشتند جهت اجرایی شدن تهیه و به ادارات مربوطه ارسال گردید.

 

🖌روابط عمومی معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی سبزوار

 

تاریخ درج خبر: يکشنبه ٢٨ مرداد ١٤٠٣    / شماره خبر:  ١٨٨٣١  / تعداد بازدید:  77

 


نظرات بینندگان
این خبر فاقد نظر می باشد
نظر شما
نام :
ایمیل : 
*نظرات :
متن تصویر: