چاپ ارسال به دوست
🌐اولین نشست هم اندیشی سالم سازی مواد غذایی با هدف کاهش مصرف قند و شکر.
به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی سبزوار، اولین ﺟﻠﺴﻪ ی برون سازمانی هم اندیشی ﺑﺎ ﺍصناف، اتحادیه قنادها و اداره صنعت و معدن در محل معاونت بهداشتی سبزوار تشکیل گردید.
به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی سبزوار، اولین ﺟﻠﺴﻪ ی برون سازمانی هم اندیشی ﺑﺎ ﺍصناف، اتحادیه قنادان و اداره صنعت و معدن در محل معاونت بهداشتی سبزوار تشکیل گردید. 🔹شهرآینی (مدیر گروه بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشتی ): 📎 امروزه ٨١ ﺩﺭﺻﺪ از مرگ و میرها در ایران را ﺑﯿﻤﺎﺭﯼ ﻫﺎﯼ ﻏﯿﺮﻭﺍﮔﯿﺮ تشکیل میدهند و به جرات میتوان از نقش ﻋﻮﺍﻣﻞ ﺗﻐﺬﯾﻪ ﺍﯼ نادرست در شکل گیری و تشدید این بیماریها نام برد. در این میان نقش مواد شیرین و قندهای ساده بسیار پر رنگ تر است. لذا اهمیت برنامه ریزی و چاره اندیشی در جهت ایجاد فرهنگ های درست غذایی در سطح جامعه التزام می یابد. 🔹ﺑﺮ ﺍﺳﺎﺱ ﺩﺳﺘﻮﺭﺍﻟﻌﻤﻞ ﺳﺎﺯﻣﺎﻥ ﺑﻬﺪﺍﺷﺖ ﺟﻬﺎﻧﯽ، ﻫﻤﻪ ﺍﻓﺮﺍﺩ ( ﮐﻮﺩﮐﺎﻥ ﻭ ﺑﺰﺭﮔﺴﺎﻻﻥ) ﺑﺎﯾﺪ ﮐﻤﺘﺮ ﺍﺯ ١٠٪ ﯾﺎ ﺗﺮﺟﯿﺤﺎ ﮐﻤﺘﺮ ﺍﺯ ٥٪ ﺍﺯ کل ﮐﺎﻟﺮﯼ روزانه ﺧﻮﺩ ﺭﺍ ﺍﺯ ﻗﻨﺪﻫﺎﯼ ﺳﺎﺩﻩ ﺩﺭﯾﺎﻓﺖ ﮐﻨﻨﺪ و دستیابی به این مهم بدون همکاری و هماهنگی بخش های مربوطه امکان پذیر نخواهد بود. 🔹وی ادامه داد : عنایت ﺑﻪ ﻓﺮﻫﻨﮓ ﻏﺬﺍﯾﯽ ﻭ ﺫﺍﺋﻘﻪ ﻣﺮﺩﻡ ﮐﺸﻮﺭ، ﮐﻪ ﻣﯿﻞ ﺑﻪ ﻣﺼﺮﻑ ﺷﯿﺮﯾﻨﯽ ﻫﺎ ﻭ ﻣﻮﺍﺩ ﺷﯿﺮﯾﻦ ﺯﯾﺎﺩ وجود دارد ، ﮐﺎﻫﺶ ﻣﯿﺰﺍﻥ استفاده از ﻗﻨﺪ ﺩﺭ ﻣﻮﺍﺩ ﻏﺬﺍﯾﯽ ﺑﻪ ﻣﻨﻈﻮﺭ ﺗﻐﯿﯿﺮ ﺫﺍﺋﻘﻪ ، ﻓﺮﻫﻨﮓ ﺳﺎﺯﯼ ﻣﺼﺮﻑ ﻣﻮﺍﺩ ﻏﺬﺍﯾﯽ ﺑﺎ ﻗﻨﺪ ﭘﺎﯾﯿﻦ ﺗﺮ ﻭ ﺍﯾﺠﺎﺩ ﻣﻄﺎﻟﺒﻪ ﺑﺮﺍﯼ ﺩﺳﺘﺮﺳﯽ ﺑﻪ ﺍﯾﻦ ﻣﻮﺍﺩ ﻏﺬﺍﯾﯽ از اولویت های واحد تغذیه در جهت آموزش همگانی و افراد جامعه است. 🔸شایان ذکر است مصوبات این نشست هم اندیشی که نمایندگان اصناف، اتحادیه قنادان، اداره صمت، معاونت غذا و دارو و همچنین مسئولین واحد های ستادی معاونت بهداشتی نیز حضور داشتند جهت اجرایی شدن تهیه و به ادارات مربوطه ارسال گردید. 🖌روابط عمومی معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی سبزوار
تاریخ درج خبر: يکشنبه ٢٨ مرداد ١٤٠٣ / شماره خبر: ١٨٨٣١ / تعداد بازدید: 76
نام : | |
ایمیل : | |
*نظرات : | |
متن تصویر: | |