دکتر علیرضا مسلم در گفتگو با خبر نگار وبدا با بیان اینکه برای تجهیزات بیمارستان حشمتیه حدود 35 میلیارد تومان پول نیاز است، گفت: تا کنون حدود 10 میلیارد تومان وزارت بهداشت تجهیزات مورد نیاز به ما داده است که در انبار های ما موجود است.
وی با بیان اینکه مابقی وسایل را وزارت خریداری نمیکند و پول را به دانشگاه می دهد تا خود ما وسایل را خریداری کنیم، افزود: محل این پول بند «ط» قانون بودجه کشور بوده است که تاکنون هیچ تخصیصی به وزارتخانه داده نشده است.
وی ادامه داد: طی مکاتبه ای که هفته گذشته با وزارت بهداشت داشتیم نوشتیم و در خواست کردیم از منابع در اختیار، 20 میلیارد تومان به دانشگاه سبزوار بپردازد تا بیمارستان در موعد مقرر به بهره برداری برسد . در این خصوص مقام عالی وزارت بهداشت طی دستوری به معاونت توسعه مدیریت ومنابع وزارت بر تسریع جهت بهره برداری بیمارستان حشمتیه سبزوار تاکید نمودند.
دکتر مسلم با بیان اینکه اگر هزینه خرید وسایل تمام شود بیمارستان قابیلت بهره برداری در مهر ماه را دارد، خاطرنشان کرد: در سطح کشور وزارت هفت هزار نفر مجوز برای جذب نیرو در بیمارستان های تازه تاسیس را گرفته است که از این تعداد 360 مجوز به دانشگاه سبزوار داده شده است.
رئیس دانشگاه با اشاره به اینکه حدود 5 درصد کل مجوز های کشور در جذب نیرو به سبزوارداده شده است؛ یادآور شد: این در حالی است که شهرهایی مانند بجنورد با 120 و بیرجند با 200 مجوز عدد کمتری را نسبت به سبزوار دارند و در این مورد عدد خوبی به سبزوار تخصیص داده شده است.
دکتر علیرضا مسلم با بیان اینکه آزمون استخدامی سبزوار برگزار و نمرات اعلام شده است، عنوان کرد: در حال حاضر در مرحله دریافت مدارک، بازبینی و تایید هستیم تا اسامی نهایی را اعلام کنیم تا بعد از آن مراحل گزینش انجام شود.
وی با بیان اینکه گزینش 360 نفر زمان بر است و تا بهمن و اسفند ماه طول می کشد، تصریح کرد: صحبت های ابتدایی با گزینش دانشگاه انجام شده است تا هر نیرو با به پایان رسیدن مراحل گزینشی مرحله به مرحله به دانشگاه اعلام شود تا در بیمارستان شروع به کار کند.
وی با اشاره به ثبت نام 1800 نفر در آزمون استخدامی سبزوار، گفت: 1400 نفر در آزمون شرکت کردند که از این تعداد حدود هزار نفر بومی سبزوار ، 250 نفر بومی استان و 150 نفر از مناطق دیگر کشور می باشند.
دکتر مسلم با بیان اینکه در 21 ماه اخیر 3 رشته کارشناسی ارشد ( سالمندی، فیزیولوژی و بهداشت محیط) و کارشناسی هوشبری به مجموع رشته های دانشگاه اضافه شده است، اظهار داشت: در حال حاضر گرفتن رشته خیلی مشکل است زیرا وزارت بر کیفیت بیشتر از کمیت تاکید دارد.
وی در پایان با تاکید بر اینکه دانشگاه امسال گرفتن 3 رشته دیگر در مقطع ارشد و دستیاری اطفال را مدنظر دارد که بعد از افتتاح بیمارستان حشمتیه بطور جدی آن را پیگیری می کند، خاطرنشان کرد: در حال حاضر 130 عضو هیات علمی در دانشگاه مشغول به خدمت رسانی و 1700 دانشجو درحال تحصیل هستند. /110