چاپ ارسال به دوست
مدیر گروه بهداشت محیط معاونت بهداشتی خبر داد :
تولید شیره انگور بدون دخالت انگور
به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی / درراستای تشدید نظارت های بهداشتی بر مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی در ساعات اداری ، غیر اداری و ایام تعطیل در طی ماه جاری یک کارگاه تولید شیره انگور تقلبی با تلاش بازرسان بهداشت محیط شناسایی و با همکاری اداره نظارت بر اماکن عمومی نیروی انتظامی پلمپ گردیدو متصدی با مراجع قضایی معرفی گردید .
به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی / درراستای تشدید نظارت های بهداشتی بر مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی در ساعات اداری ، غیر اداری و ایام تعطیل در طی ماه جاری یک کارگاه تولید شیره انگور تقلبی با تلاش بازرسان بهداشت محیط شناسایی و با همکاری اداره نظارت بر اماکن عمومی نیروی انتظامی پلمپ گردیدو متصدی با مراجع قضایی معرفی گردید .
مهندس عمادی نژاد مدیر گروه سلامت محیط وکار اظهار داشت : با استفاده از شیره نبات ، شیره خرما و قندهای غیر قابل مصرف و در شرایط کاملا غیربهداشتی نسبت به تولید شیره انگور تقلبی اقدام می شد و بر اساس اطلاع واصله به صورت شبانه بارگیری و توزیع میشود . لازم به توضیح اینکه شیره خرما به دست آمده از خرمای فاسد در حلب هایی که قبلاحاوی روغن بوده و دارای الودگی می باشددر محل وجود داشت که پس از اختلاط با مواد مذکور و حرارات دادن آن و تغلیظ تبدیل شیره در ظروف مربوطه بسته بندی می شد
از شهروندان محترم تقاضا می شود از خرید مواد غذایی فاقد مشخصات بهداشتی خودداری و در صورت اطلاع از موارد مشابه موضوع را از طریق شماره تلفن 190 اطلاع دهید /
140
تاریخ درج خبر: چهارشنبه ٢٠ آبان ١٣٩٤ / شماره خبر: ٢٨٨٨ / تعداد بازدید: 4049