چاپ    ارسال به دوست

 

 

کارگروه سلامت و امنیت غذایی

برگزاری کارگروه سلامت و امنیت غذایی در شهرستان داورزن

کارگروه سلامت و امنیت غذایی شهرستان داورزن با دستور کار بررسی وضعیت امامزاده سید علی اکبر(ع) با توجه به عزیمت زائران از شهر روداب به این امامزاده، برسی وضعیت روستاهای فاقد شبکه لوله کشی (زردکوه، فشتنق،کایف، ساروق) و نحوه اجرای طرح مراقبتی میانسالان برگزار گردید

روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان داورزن/ کارگروه سلامت و امنیت غذایی شهرستان داورزن با دستور کار بررسی وضعیت امامزاده سید علی اکبر(ع) با توجه به عزیمت زائران از شهر روداب به این امامزاده، برسی وضعیت روستاهای فاقد شبکه لوله کشی (زردکوه، فشتنق،کایف، ساروق) و نحوه اجرای طرح مراقبتی میانسالان برگزار گردید.

مهندس فلاحی فرماندار شهرستان، با اشاره به طرح تحول نظام سلامت علی رغم محدودیتهای مالی موجود برای دولت، آنرا از فعالیتهای برجسته دولت تدبیر و امید برشمرد که با کاهش بار مالی درمان توانست به محرومین کمک موثری نماید.

فرماندار شهرستان داورزن برای ارتقا سلامت شهرستان هماهنگی بین بخشی را اولویت اصلی کارگروه سلامت و امنیت غذایی ذکر کرد.

در ادامه مهندس خسروجردی مدیر شبکه بهداشت و درمان به عنوان دبیر کارگروه ضمن خیر مقدم به اعضاء، دستور کار جلسه را طرح نمود.

 خسروجردی حضور زائران در روستای علی آباد جهت زیارت امامزاده سید علی اکبر(ع) را برای منطقه یک فرصت دانست و با توجه به حضور جمعیت زیاد در یک مکان محدود، برای پیشگیری از مشکلات بهداشتی احتمالی خواستار توجه مسئولان اجرایی شهرستان اعم از اوقاف، آبفای روستایی، دامپزشکی و دهیاری و... به مسائل مرتبط با حوزه کاری در منطقه مذکور شد .

مهندس شهرآبادي مسئول بهداشت محيط شبكه بهداشت، گزارش بازدید از وضعیت بهداشت محیطی امامزاده را ارئه نمود.

افسانه کروژدهی مسئول واحد بهداشت خانواده شبکه به تشریح طرح مراقبتی میانسالان و اهمیت انجام مراقبت ها برای افراد میانسال پرداخت./ تاج مزینانی


 

 

تاریخ درج خبر: يکشنبه ٧ شهريور ١٣٩٥    / شماره خبر:  ٤٨٢٥  / تعداد بازدید:  1937

 


نظرات بینندگان
این خبر فاقد نظر می باشد
نظر شما
نام :
ایمیل : 
*نظرات :
متن تصویر: