چاپ ارسال به دوست
در راستای ترویج فرهنگ تغذیه سالم صورت پذیرفت:
کمپین 1،2،3 تغذیه سالم ( با هدف کاهش مصرف قند ،نمک و چربی) در شبکه بهداشت ودرمان خوشاب
.
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت درمان خوشاب : در راستای ترویج فرهنگ تغذیه سالم در شهرستان خوشاب کمپین 1،2،3 تغذیه سالم ( با هدف کاهش مصرف قند ،نمک و چربی) در شبکه بهداشت ودرمان خوشاب برگزار شد . محمد جعفر جغتایی سرپرست شبکه بهداشت و درمان خوشاب در خصوص اهمیت رویکرد به غذای سالم گفت : با توجه به تغییر سیربیماریها ازواگیربه بیماریهای غیرواگیرکه مهمترین علت مرگ ومیردرکشور بشمار می رود.بطوریکه76%کل باربیماریهادر ایران به بیماریهای غیرواگیراختصاص دارد.یکی از مهمترین عوامل خطربیماریهای غیرواگیر تغذیه نامناسب ومصرف زیاد قند،نمک وچربی است وی ادامه داد : مطالعات نشان داده است که تغذیه نامناسب بیشترین علت بروز اضافهوزن و چاقی،بیماریهای قلب و عروق و دیابت نوع 2 و برخی از انواع سرطانها است در همین خصوص و درراستای بسیج ملی کاهش مصرف قند،نمک و چربی در نیمه اول دیماه در شبکه بهداشت و درمان خوشاب اقدامات مهمی در جهت ترویج تغذیه سالم صورت گرفت شایگان فر مسئول سلامت خانواده نیز در ادامه مهمترین فعالیتهای صورت گرفته در اجرای کمپین 123 را برگزاری جلسات آموزشی جهت مدیران آموزشوپرورش، مدیران و مربیان مهدکودک،کارکنان بهداشتی ،رابطین سلامت ،بانوان ادارات،جوانان ،عموم مردم / تشدید نظارتهای واحد بهداشت محیط بر پایگاههای تغذیه سالم / برگزاری 5جشنواره غذا سالم ویژه مدارس و داوطلبین سلامت و اهداء جوایز/ نصب و توزیع بستههای آموزشی جهت ادارات ،مراکز و عموم مردم بیان کرد گفتنی است این کمپین به همت واحد سلامت خانواده و همکاری واحدهای مدارس ،محیط و داوطلبین سلامت شبکه برگزار شد/200
تاریخ درج خبر: يکشنبه ١٩ دی ١٣٩٥ / شماره خبر: ٥٦٦٣ / تعداد بازدید: 2615
نام : | |
ایمیل : | |
*نظرات : | |
متن تصویر: | |