چاپ    ارسال به دوست

 

 

.

برگزاری چهارمین کارگروه سلامت و امنیت غذایی شهرستان خوشاب

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان خوشاب: چهارمین کارگروه سلامت و امنیت غذایی شهرستان در شبکه بهداشت و درمان خوشاب به حضور سرپرست فرمانداری شهرستان و رؤسای ادارات برگزار شد

Normal 0 false false false EN-US X-NONE AR-SA

 

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان خوشاب: چهارمین کارگروه سلامت و امنیت غذایی شهرستان در شبکه بهداشت و درمان خوشاب به حضور سرپرست فرمانداری شهرستان و رؤسای ادارات برگزار شد.
محمدجعفر جغتایی سرپرست شبکه بهداشت و درمان خوشاب و دبیر کارگروه در ابتدا ضمن خیرمقدم به اعضا، در مورد بیماری آنفولانزای فوق حاد پرندگان و راه‌های پیشگیری از آن توضیحات  لازم را ارائه نمود.
سرپرست شبکه بهداشت و درمان خوشاب:آنفلوانزاي پرندگان نوعي از آنفلوانزاي حيواني است كه توسط گونه ‏A‏ ويروس آنفلوانزا ايجاد مي شود .
محمدجعفر جغتایی در این خصوص  گفت :

 انتقال از پرنده به پرنده: ماكيان آبزي به ويژه اردك هاي وحشي مخزن طبيعي ويروس بوده و بدون ابتلا به بيماري شديد قادرند ويروس را در محيط اطراف خود منتشر كنند ويروس از طريق ترشحات بدن به ويژه بزاق، ترشحات بيني و مدفوع به مقدار فراوان وجود دارد از طريق آب آشاميدني مشترك باعث آلودگي پرندگان مثل مرغ و خروس مي شود.شايع ترين راه انتقال: مدفوعي-دهاني مي باشد .

همچنین وی ادامه داد : انتقال پرنده به انسان نیز یکی دیگی از راهای انتقال این بیماری می باشد که تماس نزديك و طولاني مدت با پرندگان آلوده امكان انتقال براي انسان وجود دارد. اين تماس شامل نگهداري، بازي با پرندگان، سربريدن آنها، كندن پر، از بين بردن بقاياي اجساد پرندگان و .... مي باشد راه اصلي انتقال در سطوح باز مثل چشم، بيني و دهان تثبيت شده و وارد دستگاه تنفسي انسان شود بيماري از طريق خوردن گوشت پخته پرندگان انتقال نمي يابد زيرا ويروس مولد آن در دماي 50 درجه از بين مي رود .

 
کارشناسان بهداشت محیط وبیماریهای شبکه بهداشت و درمان خوشاب با توجه به رصد بیماری و آموزش‌های راه های پیشگیری و درمان معدود بیماران موجود مثل همه‌ساله نقش اساسی در کنترل این بیماری داشته و دارند.
مهندس میدان‌دار سرپرست فرمانداری شهرستان در ادامه ضمن تشکر از اعضای کارگروه گفت :
پیگیری مصوبات کارگروه توسط همه ادارات امری ضروری است. وی ادامه داد: با توجه به بافت شهری سلطان‌آباد باید همه ادارات درگیر در حوزه سلامت در این خصوص همت گماشته و کنترل بیشتری در خصوص دفع فاضلاب و زباله در قسمت‌های حاشیه‌ای شهر داشته باشند
طاهری دادستان عمومی  شهرستان : ضمن بررسی وتشریح ماده 688 قانون مجازات اسلامی (هراقدامی که تهدید علیه بهداشت عمومی باشد ) در زمینه مشکلات موجود وروند رسیدگی به اخطاریه های صادر شده از طرف شبکه اشاره و در خصوص اطلاع رسانی ماده قانونی مذکور در سطح شهر با همکاری شهرداری به مدت یک ماه تاکید و بعد از یکماه خاطیان به دادگاه معرفی گردند

در ادامه رباط سرپوشی مسئول بهداشت محیط مصوبات جلسه را قرائت  و اقدامات صورت گرفته در مورد مصوبات را بیان نمود.
گفتنی است از مهم‌ترین مصوبات کارگروه می‌توان به:

-         اطلاع رسانی درخصوص ماده قانونی 688 که هراقدامی را که تهدید علیه بهداشت عمومی باشد جرم دانسته به مدت یکماه وسپس برخورد قانونی /مکلف نمودن دهیاران جهت تسطیح معابر روستایی/ هماهنگی شبکه بهداشت وشبکه دامپزشکی جهت آموزش بهورزان ، دهیاران ، رابطین و پاکبانان شهرداری در برنامه آنفلوآنزا / بررسی آلودگی قنوات روستاها از نظر آلودگی به فاضلاب و نصب تابلوی هشدار دهنده توسط دهیاریها و بررسی محصولاتی که با آب این قنوات کشت می شوند توسط جهاد وکشاورزی  اشاره نمود سلطانی 200

 

 

تاریخ درج خبر: دوشنبه ١١ بهمن ١٣٩٥    / شماره خبر:  ٥٧٦٥  / تعداد بازدید:  1523

 


نظرات بینندگان
این خبر فاقد نظر می باشد
نظر شما
نام :
ایمیل : 
*نظرات :
متن تصویر: