يکشنبه ٠٤ آذر ١٤٠٣


 چاپ    ارسال به دوست

 

 

روابط عمومی شبکه بهداشت ودرمان جوین خبرداد:

کشف و معدوم سازی مواد غذایی فاسد و تاریخ گذشته در طرح نوروزی شهرستان جوین

در جریان اجرای طرح نوروزی توسط بازرسین بهداشت محیط جوین طرح مقدار 1012 کلیوگرم موادغذایی غیرقابل مصرف و فاسد شامل شیرینی ، بستنی فله ای ، سوسیس ، کالباس ، روغن ، رنگ های شیمیایی و نمک صنعتی شناسایی و امحاء شد.

روابط عمومی شبکه بهداشت ودرمان جوین/مهندس احمد عباس آبادی مسئول بهداشت محیط شهرستان ضمن تایید خبر فوق گفت:این طرح در سطح شهرستان جوین با حضور فعال 8 نفر از بازرسان بهداشت محیط در مراکز عمده فروشی ها ، سوپرمارکت ها ، فروشگاه های بزرگ و اغذیه فروشی ها انجام شد.

وی ادامه داد: در جریان اجرای این طرح  توسط بازرسین مقدار 1012 کلیوگرم موادغذایی غیرقابل مصرف و فاسد شامل شیرینی ، بستنی فله ای ، سوسیس ، کالباس ، روغن ، رنگ های شیمیایی و نمک صنعتی شناسایی و امحاء شد.

 عباس آبادی اضافه کرد: در راستای نظارت و ارتقای سلامت جامعه و مسافران نوروزی و ایمنی آب، مواد غذایی، کنترل بیماری‌های منتقله از آب و غذا در بخش تولید و عرضه و دفع صحیح پسماند و پسآب، برنامه بسیج سلامت نوروزی در قالب بازرسی‌های مستمر در ساعات اداری و غیر اداری و در روزهای تعطیل تشدید گردید.

وی در ادامه گفت: نهادینه‌سازی فرهنگ مصرف غذای سالم ضرورت جامعه امروز بوده که در این زمینه الزامات تاریخ تولید، انقضاء، شرایط نگهداری مواد غذایی ، ملاک ارزیابی و پایش قرار گرفته و در صورت مشاهده موارد تخلف بهداشتی با متخلفین طبق قانون اصلاحیه ماده ۱۳ قانون مواد خوردنی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی برخورد جدی به عمل می آید.

وی خاطرنشان کرد: سامانه تلفنی ۱۹۰ برای شکایات و اعلام مشکلات بهداشتی شهروندان به صورت شبانه‌روزی پاسخگو ی مردم است.


 

 

تاریخ درج خبر: دوشنبه ١٤ فروردين ١٣٩٦    / شماره خبر:  ٦١٧٦  / تعداد بازدید:  2206

 


نظرات بینندگان
کاربر مهمان
1396/01/14 23:27
0
0
ای کاش این اقدامات درطول سال به همین پویایی باشد نه اینکه فقط ایام عید وایام خاص
نظر شما
نام :
ایمیل : 
*نظرات :
متن تصویر: