چاپ    ارسال به دوست

 

 

روابط عمومی معاونت بهداشتی خبر داد:

جلسه آموزشی قنادان ویژه ماه مبارک رمضان

مهندس هادی کرابی کارشناس مسئول واحد بهداشت محیط معاونت بهداشتی اظهار داشت: با توجه به ابلاغ دستورالعمل برنامه سلامت رمضان 96 از سوی وزارت متبوع جلسه آموزشی جهت هیت مدیره قنادان در همین خصوص برگزار گردید.

   مهندس هادی کرابی کارشناس مسئول واحد بهداشت محیط معاونت بهداشتی اظهار داشت: با توجه به ابلاغ دستورالعمل برنامه سلامت رمضان 96 از سوی وزارت متبوع جلسه آموزشی جهت  هیت مدیره قنادان در همین خصوص برگزار گردید.

وی افزود: نکات بهداشتی شامل موارد ذیل را به اعضائ هیت مدیره اتحادیه قنادان که  در تهیه و توزیع شیرینی سنتی، استفاده مواد اولیه سالم از جمله خامه پاستوریزه- تخم مرغ شناسنامه دار بهداشتی و شیر پاستوریزه استفاده از جعبه های شیرینی مجاز بهداشتی، عدم استفاده از رنگ غیر مجاز، تجهیزات و ظروف مناسب در تهیه و طبخ عرضه زولبیا و بامیه، استفاده از روغن مصرفی در تهیه زولبیا و بامیه با کمک دستگاه بخش پرتابل TPM به جهت کنترل میزان پراکسید روغن توضیحات لازم داده شد./140

 

تاریخ درج خبر: دوشنبه ٨ خرداد ١٣٩٦    / شماره خبر:  ٦٤٩٩  / تعداد بازدید:  2041

 


نظرات بینندگان
این خبر فاقد نظر می باشد
نظر شما
نام :
ایمیل : 
*نظرات :
متن تصویر: