چاپ    ارسال به دوست

 

 

روابط عمومی معاونت بهداشتی خبر داد:

کمیته پیشگیری و کنترل بیماریهای منتقله از آب وغذا

باتوجه به اهمیت بیماریهای منتقله از آب و غذا ،کمیته پیشگیری و کنترل بیماریهای منتقله از آب وغذا با اولویت التور با حضور دکتر عبداله زاده معاون فنی ، دکتر نوده مسئول واحد مدیریت بیماریها ، مهندس کرابی مسئول واحد بهداشت محیط ،مهندس تسبندی مسئول واحد مدیریت خطرو بلایا معاونت بهداشتی ومسئولین وکارشناسان واحدهای ستادی شبکه های تحت پوشش و سوپروایزرهای کنترل عفونت بیمارستانها سبزوار،جوین و جغتای در تاریخ 9/3/96 در محل سالن اجتماعات معاونت بهداشتی تشکیل شد.

باتوجه به اهمیت بیماریهای منتقله از آب و غذا ،کمیته پیشگیری و کنترل بیماریهای منتقله از آب وغذا با اولویت التور با حضور دکتر عبداله زاده معاون فنی ، دکتر نوده مسئول واحد مدیریت بیماریها ، مهندس کرابی مسئول واحد بهداشت محیط ،مهندس تسبندی مسئول واحد مدیریت خطرو بلایا معاونت بهداشتی ومسئولین وکارشناسان واحدهای ستادی شبکه های تحت پوشش و سوپروایزرهای کنترل عفونت بیمارستانها سبزوار،جوین و جغتای در تاریخ 9/3/96 در محل سالن اجتماعات معاونت بهداشتی تشکیل شد.

دراین جلسه ابتدا دکترنوده در مورد اهمیت نظام مراقبت سندرمیک بیماریها در گزارش دهی بیماریها مطالبی را بیان کردند و ضمن بیان کلیات برنامه نظام مراقبت بیماری وبا ، بر هماهنگی و اجرای برنامه در شبکه ها و بیمارستان ها درکنترل بیماری های منتقله از آب و غذا تاکید نمود .

عملکرد فعالیت‌های  و اقدامات انجام‌شده واحدهای مرتبط در سال 1395 مورد ارزیابی قرار گرفت و فعالیت ها و اقدامات صورت گرفته واحد بهداشت محیط معاونت بهداشتی در راستای کنترل وپیشگیری از بیماریهای منتقله از آب و غذا توسط مهندس کرابی ارائه گردید.

سپس کارشناسان نظرات خود را در زمینه تقویت نظام گزارش دهی طغیانها ، برگزاری جلسات توجیهی وِیژه پزشکان مستقر در بخش اورژانس بیمارستان ها ،تقویت آزمایشگاهها از نظر انجام آزمایش التور در شبکه ها و جمع آوری نمونه های التور بیان نمودند.

 در پایان رهنمودهای لازم در خصوص ارتقاء کیفیت و بهبود کیفیت برنامه بیماریهای منتقله از آب و غذا در سال جاری، حساس نمودن کلیه بخش های بیمارستان ، مراکز بهداشتی و درمانی، درمانگاه های دولتی و خصوصی به منظور بیماریابی از تمام مراجعین مبتلا به اسهال، تقویت نظام گزارش دهی بیماری ها، پیگیری تا حصول نتیجه، نظارت بر مراکز تهیه و توزیع مواد خوراکی، افزایش برنامه های آموزشی و آشنایی هر چه بیشتر مردم با راههای انتقال و پیشگیری از این بیماری ها  ارائه شد./140

عکاس خبری : مهدی برآبادی

 

تاریخ درج خبر: چهارشنبه ١٠ خرداد ١٣٩٦    / شماره خبر:  ٦٥١٣  / تعداد بازدید:  1579

 


نظرات بینندگان
این خبر فاقد نظر می باشد
نظر شما
نام :
ایمیل : 
*نظرات :
متن تصویر: