چاپ ارسال به دوست
روابط عمومی معاونت بهداشتی خبر داد:
کمیته پیشگیری و کنترل بیماریهای منتقله از آب وغذا
باتوجه به اهمیت بیماریهای منتقله از آب و غذا ،کمیته پیشگیری و کنترل بیماریهای منتقله از آب وغذا با اولویت التور با حضور دکتر عبداله زاده معاون فنی ، دکتر نوده مسئول واحد مدیریت بیماریها ، مهندس کرابی مسئول واحد بهداشت محیط ،مهندس تسبندی مسئول واحد مدیریت خطرو بلایا معاونت بهداشتی ومسئولین وکارشناسان واحدهای ستادی شبکه های تحت پوشش و سوپروایزرهای کنترل عفونت بیمارستانها سبزوار،جوین و جغتای در تاریخ 9/3/96 در محل سالن اجتماعات معاونت بهداشتی تشکیل شد.
باتوجه به اهمیت بیماریهای منتقله از آب و غذا ،کمیته پیشگیری و کنترل بیماریهای منتقله از آب وغذا با اولویت التور با حضور دکتر عبداله زاده معاون فنی ، دکتر نوده مسئول واحد مدیریت بیماریها ، مهندس کرابی مسئول واحد بهداشت محیط ،مهندس تسبندی مسئول واحد مدیریت خطرو بلایا معاونت بهداشتی ومسئولین وکارشناسان واحدهای ستادی شبکه های تحت پوشش و سوپروایزرهای کنترل عفونت بیمارستانها سبزوار،جوین و جغتای در تاریخ 9/3/96 در محل سالن اجتماعات معاونت بهداشتی تشکیل شد. دراین جلسه ابتدا دکترنوده در مورد اهمیت نظام مراقبت سندرمیک بیماریها در گزارش دهی بیماریها مطالبی را بیان کردند و ضمن بیان کلیات برنامه نظام مراقبت بیماری وبا ، بر هماهنگی و اجرای برنامه در شبکه ها و بیمارستان ها درکنترل بیماری های منتقله از آب و غذا تاکید نمود . عملکرد فعالیتهای و اقدامات انجامشده واحدهای مرتبط در سال 1395 مورد ارزیابی قرار گرفت و فعالیت ها و اقدامات صورت گرفته واحد بهداشت محیط معاونت بهداشتی در راستای کنترل وپیشگیری از بیماریهای منتقله از آب و غذا توسط مهندس کرابی ارائه گردید. سپس کارشناسان نظرات خود را در زمینه تقویت نظام گزارش دهی طغیانها ، برگزاری جلسات توجیهی وِیژه پزشکان مستقر در بخش اورژانس بیمارستان ها ،تقویت آزمایشگاهها از نظر انجام آزمایش التور در شبکه ها و جمع آوری نمونه های التور بیان نمودند. در پایان رهنمودهای لازم در خصوص ارتقاء کیفیت و بهبود کیفیت برنامه بیماریهای منتقله از آب و غذا در سال جاری، حساس نمودن کلیه بخش های بیمارستان ، مراکز بهداشتی و درمانی، درمانگاه های دولتی و خصوصی به منظور بیماریابی از تمام مراجعین مبتلا به اسهال، تقویت نظام گزارش دهی بیماری ها، پیگیری تا حصول نتیجه، نظارت بر مراکز تهیه و توزیع مواد خوراکی، افزایش برنامه های آموزشی و آشنایی هر چه بیشتر مردم با راههای انتقال و پیشگیری از این بیماری ها ارائه شد./140
عکاس خبری : مهدی برآبادی
تاریخ درج خبر: چهارشنبه ١٠ خرداد ١٣٩٦ / شماره خبر: ٦٥١٣ / تعداد بازدید: 1578
نام : | |
ایمیل : | |
*نظرات : | |
متن تصویر: | |