دوشنبه ٠٥ آذر ١٤٠٣


 چاپ    ارسال به دوست

 

 

در سال 96 برگزار شد

دومین جلسه کارگروه سلامت و امنیت غذایی شهرستان جغتای

پیشگیری ازبیماری(تب کریمه کنگو)CCHF،بااستفاده از حمام ضد کنه و برگزاری کلاس های آموزشی جهت دامداران

روابط عمومی شبکه بهداشت ودرمان جغتای/جلسه کارگروه سلامت و امنیت غذایی شهرستان جغتای  روز سه شنبه بیست وسوم خردادماه با حضورمهندس علی آبادی فرماندار،حسینی دادستان و اعضای کارگروه سلامت (مسئولین ادارات) درسالن اجتماعات فرمانداری برگزار گردید.

   درابتدای جلسه علی آبادی فرماندار شهرستان، ضمن تبریک ماه مبارک رمضان و تقدیر وتشکر از ریاست شبکه بهداشت در برگزاری منظم جلسه کارگروه سلامت وامنیت غذایی شهرستان  وخیرمقدم به حاضرین ، دستور کارگروه سلامت (بیماریهای تب کریمه کنگو و...) رابیان نمود.

   درادامه دکتر روستازاده ریاست شبکه بهداشت ودرمان با تبریک ماه ضیافت الهی، ازتوجه ویژه فرماندار به کارگروه سلامت واعضای کارگروه تقدیروتشکرنمودو درمورد مصوبات جلسات قبل به خصوص آب سالم واهمیت کلر وکلر سنجی آب شرب وسالم بودن شبکه آب رسانی با رفع شکستگی لوله های توسط آبداران در فصل تابستان تأکید نمود.

وی همچنین درمورد بیماری CCHF(تب کریمه کنگو) ومعضلات نگهداری دام در محیط شهر مطالبی رابیان واز روند عملکردطرح خطرسنجی(بیماریهای غیرواگیر(ایراپن)) گزارشی را ارائه  نمود.

   دکتر آذریان سرپرست شبکه دامپزشکی درخصوص  بیماری تب کریمه کنگو  ودرموارد پیشگیری این بیماری مطالبی را بیان نمود و از برگزاری کلاس های آموزشی با همکاری دهیاران جهت دامداران خبر داد و با توجه به اهمیت بیماری CCHF(تب کریمه کنگو)،خواستارهمکاری همه اعضا کارگروه شد .

  در ادامه اعضای کارگروه با بیان دیدگاه های خود، به بحث وبررسی پیرامون موضوع های مطرح شده در جلسه پرداختند.و جلسه درپایان با مصوباتی همراه بود.


 

 

تاریخ درج خبر: چهارشنبه ٢٤ خرداد ١٣٩٦    / شماره خبر:  ٦٥٧٥  / تعداد بازدید:  2803

 


نظرات بینندگان
این خبر فاقد نظر می باشد
نظر شما
نام :
ایمیل : 
*نظرات :
متن تصویر: