چاپ ارسال به دوست
دوره آموزشی بهداشت غذا
دوره آموزشی نشانگرهای غذایی با مشارکت سازمان بهزیستی شهرستان داورزن
در این جلسه مسئول واحد بهداشت محیط شبکه بهداشت و درمان با اشاره به اینکه مهدکودک های سطح شهرستان سیستم منطبق با دستورالعمل های بهداشتی مهدهای استاندارد را ندارند، گفت: مهدهای موجود اغلب منازل مسکونی قدیمی بوده که مسئولین با خوش ذوقی دست به تغییر کاربری زده و با رنگ کردن و چسباندن چند نقاشی به در و دیوار به عنوان مهد کودک مورد استفاده قرار گرفته است
مهندس شهرآبادی مسئول واحد بهداشت محیط شبکه بهداشت و درمان شهرستان داورزن: کودکان به عنوان آینده سازان کشور هستند و هرگونه کم توجهی در تأمین و حفظ سلامتی آنها باعث بروز ضایعه ای جبران ناپذیر خواهد شد. روابط عمومی/ با هماهنگی خانم فاطمه سیدآبادی مسئول واحد آموزش سلامت شبکه بهداشت و درمان و سازمان بهزیستی شهرستان، دوره آموزشی "بهداشت غذا و نشانگرهای غذایی" ویژه مدیران و مربیان مهد های کودک برگزار گردید. در این جلسه مسئول واحد بهداشت محیط شبکه بهداشت و درمان با اشاره به اینکه مهدکودک های سطح شهرستان سیستم منطبق با دستورالعمل های بهداشتی مهدهای استاندارد را ندارند، گفت: مهدهای موجود اغلب منازل مسکونی قدیمی بوده که مسئولین با خوش ذوقی دست به تغییر کاربری زده و با رنگ کردن و چسباندن چند نقاشی به در و دیوار به عنوان مهد کودک مورد استفاده قرار گرفته است. مهندس شهرآبادی با اشاره به اینکه کودکان به عنوان آینده سازان کشور هستند و هرگونه کم توجهی در تأمین و حفظ سلامتی آنها باعث بروز ضایعه ای جبران ناپذیر خواهد شد افزود: فضای فیزیکی، نور، تهویه، سرویس بهداشتی، روشویی مناسب باقد کودکان، مایع دستشویی، لوازم بازی و اسباب بازی در نظر گرفته شده برای سایر فعالیت های کودکان، باید مطابق با ضوابط بهداشتی باشد. وی تأکید کرد، ضمن لزوم رعایت بهداشت فردی توسط مربیان و مدیران مهد ها، کلیه شاغلین در مهد های کودک، باید کارت تندرستی از مراکز بهداشتی درمانی دریافت نمایند. وی همچنین به تغیه کودکان در مهد ها اشاره و محتوای مواد غذایی کودکان از نظر گروه های مغذی غذایی مانند شیر، لبنیات، حبوبات، میوه و سبزیجات را بسیار حائز اهمیت دانست./ تاج مزینانی
تاریخ درج خبر: يکشنبه ١٤ آبان ١٣٩٦ / شماره خبر: ٧٣٤٨ / تعداد بازدید: 2728
نام : | |
ایمیل : | |
*نظرات : | |
متن تصویر: | |