رئیس بیمارستان قمر بنی هاشم از انجام عمل کیسه صفرا با دستگاه لاپاراسکوپی برای اولین بار در بیمارستان قمر بنی هاشم شهرستان جوین خبر داد .
روابط عمومی بیمارستان قمر بنی هاشم جوین / دکتر علی یزدانی ضمن اعلام خبر فوق اظهار داشت : با توجه به نیاز مردم منطقه به انجام اعمال لاپاراسکوپی و عدم مراجعه مردم به شهرستان های مجاور این واحد با مشارکت بخش خصوصی راه اندازی شد .
وی با اشاره به اینکه از توان بخش خصوص در این خصوص استفاده شده است اما کلیه هزینه های بستری و درمانی بیمار بر اساس تعرفه دولتی اجام می شود .
رئیس بیمارستان قمر بنی هاشم در پاسخ به سوالی مبنی بر درصد شیوع این بیماری ها در شهرستان جوین و لزوم وجود دستگاه لاپاراسکوپی در این بیمارستان بیان کرد: با وجود این دستگاه در بیمارستان روزانه به طور میانگین حداقل چهار عمل لاپاراسکوپی قابلیت انجام را دارد و تا کنون به دلیل عدم وجود این دستگاه بیماران مجبور بودند به شهرستان های مجاور مراجعه کنند.
وی گفت: مراجعه به شهرستانهای مجاور علاوه برخطرات جاده ای هزینه هایی را برای بیماران و همشهریان به بار می آورد که وجود این دستگاه باعث می شود تا هم هزینه های بیماران کاهش یابد و هم افرادی که مایل به جراحی با لاپاراسکوپی هستند در بیمارستان شهر خودشان مورد جراحی قرار بگیرند.
دکتر یزدانی تصریح کرد: با وجود متخصصان جراحی عمومی در طول ماه این اعمال به صورت منظم برای بیماران این منطقه انجام می شود .
در ادامه دکتر علی دکتر پاکدل متخصص جراحی عمومی بیمارستان قمربنی هاشم(ع) با اشاره به انجام موفقیت آمیز جراحی لاپاراسکوپی در این بیمارستان اظهار کرد: در این جراحی به جای برش ده الی پانزده سانتی شکم، در چند نقطه بسته به نوع عمل، با ایجاد برش های یک سانتی دستگاه هایی وارد بدن بیمار می شود و عمل به صورت بسته و با دستگاه و دوربین صورت می پذیرد.
وی افزود: کاهش زمان بستری و شدت درد بیماران از جمله مزیت های لاپاراسکوپی است و علاوه بر این در برخی موارد از دستگاه های لاپاراسکوپی برای تشخیص بیماری نیز استفاده می شود.
دکترپاکدل تصریح کرد: عمل کیسه صفرا، آپاندیسیت، فتق و در برخی موارد کیسه های تخمدانی با دستگاه های لاپاراسکوپی قابل انجام بوده و برای اولین بار در بیمارستان قمربنی هاشم(ع) جوین عمل کیسه صفرا با دستگاه لاپاراسکوپی با موفقیت صورت گرفت.