- بازديدکنندگان آنلاين33
- بازديد کنندگان اين صفحه124590
- بازديدکنندگان امروز20565
- کل بازديدکنندگان73871404
شبکه بهداشت و درمان شهرستان جوین
پست الکترونیکی:jovein@medsab.ac.ir
تلفن: 45024688
چاپ ارسال به دوست
ظرف غذای من از نگاه واحد تغذیه شبکه بهداشت ودرمان جوین
ظرف غذای من از نگاه واحد تغذیه شبکه بهداشت ودرمان جوین
شکل بشقاب من بخش هایی برای سبزیجات،میوه ها ، غلات ومواد غذایی دارد که غنی از پروتئین هستند همچنین یک لیوان در گوشه بشقاب برای لبنیات وجود دارد.هر بخش اندازه ورنگ متفاوتی دارد که معنای خاص خود را نیز دارا می باشد
راهنمای ظرف غذایی من برای کمک به مردم در انتخاب هوشمندانه مواد غذایی،وزارت کشاورزی امریکا ) (U.S.Department of Agriculture)(USDA نمادی به نام بشقاب من طراحی نموده است.شکل بشقاب ،با گروه های غذایی متفاوت خود،یادآور مواد غذایی است که ما باید برای سالم ماندن در بشقاب خود قرار دهیم. بشقاب من شکل بشقاب من بخش هایی برای سبزیجات،میوه ها ، غلات ومواد غذایی دارد که غنی از پروتئین هستند همچنین یک لیوان در گوشه بشقاب برای لبنیات وجود دارد.هر بخش اندازه ورنگ متفاوتی دارد که معنای خاص خود را نیز دارا می باشد(سبز برای سبزیجات،قرمز برای میوه ها ،نارنجی برای غلات ،بنفش برای پروتئین وآبی برای لبنیات)بنابراین شما می توانید در یک نگاه از میزان مواد غذایی مصرفی خود آگاهی یابید. تصویر بشقاب به ما نیازهای تغذیه ای زیر را یادآور می شود: · متنوع انتخاب کنید:بهترین وعده های غذایی دارای یک تعادل اقلام از گروه های غذایی متنوع هستند. · نیمی از بشقاب شمارا باید سبزیجات ومیوه ها تشکیل دهند. · حدود یک چهارم بشقاب شما باید غلات ویک چهارم پروتئین باشد. · شیرکم چرب(1درصد)یا بدون چربی وآب را به جای نوشیدنی های ورزشی،نوشابه ودیگر نوشیدنی های قندی بنوشید. · از خوردن مقدار زیاد غذا اجتناب کنید.
تاریخ درج خبر: دوشنبه ١٠ آذر ١٣٩٣ / شماره خبر: ٨٤٧ / تعداد بازدید: 1404
نام : | |
ایمیل : | |
*نظرات : | |
متن تصویر: | |