چاپ ارسال به دوست
برگزاری کارگروه سلامت و امنیت غذایی شهرستان
به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی / عنايت به نزديک شدن مراسم معنوي عيد سعيد قربان و بازگشت حجاج و لزوم هماهنگی بین بخشی ادارات شهرستان جهت خدمت رسانی بهتر به عموم جامعه و اهميت بيش از پيش رعايت نکات بهداشتي در این ایام، به خصوص ذبح دام و پيشگيري از ابتلاء احتمالي افراد به بيماريهاي مشترک بين انسان و دام و راس آن تب کريمه کنگو و همچنین بیماریهای تنفسی مانند کرونا و آنفولانزا؛ کارگروه سلامت و امنیت غذایی با موضوع بازگشت حجاج و امنیت سلامت تشگیل گردید. دکتر نصرآبادی معاون فنی و عمرانی فرمانداری اظهار داشت: اولیت های آموزشی با محوریت بهداشت و دامپزشکی را در فضاهای مجازی به عنوان یک فرصت مطرح کرد و همچنین بر آمادگی همه ادارات در جهت تعامل با معاونت بهداشتی و شبکه دامپزشکی در خصوص بازگشت حجاج و تامین سلامت تاکید نمود. دکتر جغتایی رئیس شبکه دامپزشکی با اشاره به ساماندهی بهداشتی ذبح دام در روز عید قربان ، خواستار همکاری موسسه های خیریه جهت انتقال دام به کشتارگاه شد و همچنین تاکید بر اطلاع رسانی به تالارها و رستوران ها و ممانعت از کشتار دام در جلو تالار در ایام بازگشت حجاج کرد. دکتر نوده معاون بهداشتی دانشگاه در خصوص اقدامات بهداشتی در بازگشت حجاج تصریح کرد: با توجه به حجم گسترده اعزام زائرین به سرزمین وحی و سن بالای این گروه بر افزایش مراقبت ها در این زمینه اشاره کرد. وی افزود: تغییر سوش ویروس آنفولانزا در سال گذشته منجر به درگیری سنین پایین در جامعه گردید و همچنین از شناسایی 7 مورد مشکوک به CCHF ( تب کریمه کنگو ) از ابتدای سال تا کنون اشاره کرد. دکتر سید حسین حسینی هوشیار مسئول واحد مدیریت بیماریهای معاونت بهداشتی با اشاره به اقدامات انجام شده در جهت کنترل بیماریهای تنفسی آنفولانزا و ویروس کرونا و تب کریمه کنگو و علائم هشدار آن گفت : تعداد موارد مشکوک منجر به نمونه گیری و تشخیص قطعی آنفولانزا در طی سال 92 تا کنون روند صعودی داشته است./140
تاریخ درج خبر: چهارشنبه ٢٤ مرداد ١٣٩٧ / شماره خبر: ٨٨٠٠ / تعداد بازدید: 1334
نام : | |
ایمیل : | |
*نظرات : | |
متن تصویر: | |