چاپ    ارسال به دوست

 

 

برگزاری کارگروه سلامت و امنیت غذایی شهرستان

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی / عنايت به نزديک شدن مراسم معنوي عيد سعيد قربان و بازگشت حجاج و لزوم هماهنگی بین بخشی ادارات شهرستان جهت خدمت رسانی بهتر به عموم جامعه و اهميت بيش از پيش رعايت نکات بهداشتي در این ایام، به خصوص ذبح دام و پيشگيري از ابتلاء احتمالي افراد به بيماريهاي مشترک بين انسان و دام و راس آن  تب کريمه کنگو و همچنین بیماریهای تنفسی مانند کرونا و آنفولانزا؛ کارگروه سلامت و امنیت غذایی با موضوع بازگشت حجاج و امنیت سلامت تشگیل گردید.

دکتر نصرآبادی معاون فنی و عمرانی فرمانداری اظهار داشت: اولیت های آموزشی با محوریت بهداشت و دامپزشکی را در فضاهای مجازی به عنوان یک فرصت مطرح کرد و همچنین بر آمادگی همه ادارات در جهت تعامل  با معاونت بهداشتی و شبکه دامپزشکی در خصوص بازگشت حجاج و تامین سلامت تاکید نمود.

دکتر جغتایی رئیس شبکه دامپزشکی با اشاره به ساماندهی بهداشتی ذبح دام در روز عید قربان ، خواستار همکاری موسسه های خیریه جهت انتقال دام به کشتارگاه شد و همچنین تاکید بر اطلاع رسانی به تالارها و رستوران ها و ممانعت از کشتار دام در جلو تالار در ایام بازگشت حجاج کرد.

دکتر نوده معاون بهداشتی دانشگاه در خصوص اقدامات بهداشتی در بازگشت حجاج تصریح کرد: با توجه به حجم گسترده اعزام زائرین به سرزمین وحی و سن بالای این گروه بر افزایش مراقبت ها در این زمینه اشاره کرد.

وی افزود: تغییر سوش ویروس آنفولانزا در سال گذشته منجر به درگیری سنین پایین در جامعه گردید و همچنین از شناسایی 7 مورد مشکوک به CCHF  ( تب کریمه کنگو ) از ابتدای سال تا کنون اشاره کرد.

دکتر سید حسین حسینی هوشیار مسئول واحد مدیریت بیماریهای معاونت بهداشتی با اشاره به اقدامات انجام شده در جهت کنترل بیماریهای تنفسی آنفولانزا و ویروس کرونا و تب کریمه کنگو و علائم هشدار آن گفت : تعداد موارد مشکوک منجر به نمونه گیری و تشخیص قطعی آنفولانزا در طی سال 92 تا کنون روند صعودی داشته است./140

 

 

تاریخ درج خبر: چهارشنبه ٢٤ مرداد ١٣٩٧    / شماره خبر:  ٨٨٠٠  / تعداد بازدید:  1334

 


نظرات بینندگان
این خبر فاقد نظر می باشد
نظر شما
نام :
ایمیل : 
*نظرات :
متن تصویر: