چاپ ارسال به دوست
هشتمین کارگروه سلامت وامنیت غذایی شهر سبزوار
مهندس علی جزندری معاون محترم سیاسی، امنیتی و اجتماعی فرمانداری شهرستان با بیان اهمیت ارتقا شاخص های بهداشتی و سلامت عمومی گفت: تامین و ارتقا سلامت احاد جامعه میسر نخواهد بود مگر با مشارکت تمام دستگاهای تاثیر گزار و سازمان های مردم نهاد، و خواستار پیگیری مصوبات جلسات قبلی کارگروه و ارائه گزارش عملکرد هر یک از دستگاههای شهرستان جهت اجرایی شدن این مصوبات شد. دکتر نوده معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی سبزوار با توجه به بسیج ملی اطلاع رسانی مصرف نمک یددار و اشاره به شعار امسال با عنوان « نمک به مقدار کم مصرف شود و همان مقدار کم از نوع نمک یدار باشد» گفت: تبلیغات گسترده ای در دست اجرا است که مردم را تشویق به مصرف نمک های مضر مانند نمک دریا و یا نمک هایی با عناوین شفا، نمک طبیعی و سنگ نمک می کنند که این موضوع باعث نگرانی مسئولین وزارت بهداشت در زمینه برگشت اختلالات ناشی از کمبود ید در جامعه مانند: گواتر، عقب ماندگی ذهنی کودکان شده است. دکتر نوده در ادامه گفت: یکی دیگر از مشکلات موجود در خصوص تهدید سلامت عمومی جامعه استفاده بی رویه از سموم در محصولات کشاورزی می باشد. که این مهم باید به طور جدی در شهرستان سبزوار پیگیری شود. خانم فیروزی کارشناس مسئول واحد بهبود تغذیه جامعه در زمینه افزایش آگاهی جامعه هشدار داد که با توجه به مصرف زیاد نمک در جامعه ، مردم باید نمک کم مصرف کنند ولی همان مقدار کم از نوع یددار و تصفیه شده باشد . مهندس رحیمی کارشناس اداره جهاد کشاورزی در ادامه گزارشی در خصوص اقدامات انجام شده در راستای کاهش مصرف سموم طبق استاندارها برای کشاورزان ارائه داد.
تاریخ درج خبر: شنبه ١ دی ١٣٩٧ / شماره خبر: ٩٤٥٢ / تعداد بازدید: 1352
نام : | |
ایمیل : | |
*نظرات : | |
متن تصویر: | |