دوشنبه ٠٥ آذر ١٤٠٣


 چاپ    ارسال به دوست

 

 

کارگروه سلامت وامنیت غذایی

ششمین جلسه کارگروه سلامت و امنیت غذایی شهرستان جغتای برگزارشد.

دکتر روستا زاده:رویکرد فعلی در کنترل کیفیت آب آشامیدنی را که مبتنی برمقایسه کیفیت آب شرب با قوانین و استانداردها می باشد را لازم، اما کافی ندانست.

   روابط عمومی شبکه بهداشت ودرمان شهرستان جغتای/ مهندس رمضانعلی جبله مسئول واحدبهداشت محیط شبکه در گفتگو با خبرنگار وبدا اظهارداشت: کارگروه سلامت وامنیت غذایی شهرستان جغتای بادستور(اجرای برنامه ایمنی آب آشامیدنی وایمنی سیستم های گرمایشی مدارس) با حضور سرپرست فرماندری و مسئولین سازمانها و ادارات شهرستان در روزیکشنبه دوم دیماه97 در محل سالن جلسات فرمانداری برگزار گردید.

    وی افزود؛ دراین جلسه دکترمحبی سرپرست فرمانداری در خصوص دستور کار جلسه مطالبی را بیان و باتوجه به حادثه آتش سوزی اخیردر یکی ازمدارس استان زاهدان بر رعایت نکات ایمنی سیستم های گرمایش مدارس شهرستان تأکید نمودند.

    و درادامه دکتر روستا زاده ریاست شبکه بهداشت ودرمان در خصوص اهمیت آب شرب سالم و باکیفیت در سلامت انسان توضیحاتی دادند. و رویکرد فعلی در کنترل کیفیت آب آشامیدنی را که مبتنی  برمقایسه کیفیت آب شرب با قوانین و استانداردها می باشد را لازم، اما کافی ندانست، و "برنامه ایمنی آب" را راهکاری اساسی که تضمین دهنده کیفیت آب سالم بر اساس ارزیابی و مدیریت ریسک از حوزه آبریز تا نقطه مصرف است، بر شمردند.

    مهندس جبله در پایان با اشاره به مصوبات جلسه بیان نمودند؛ پس از بحث و تبادل نظر اعضا مقرر شد، با تشکیل تیم ارزیاب(آموزش وپرورش،هلال احمر،آتش نشانی واداره گازشهرستان)جهت بررسی وضعیت ایمنی سیستم های گرمایشی مدارس اقدام، و جلسات ایمنی آب بصورت دوره ایی برگزار و شرح وظایف اعضاء مکتوب ابلاغ گردد. 


 

 

تاریخ درج خبر: دوشنبه ٣ دی ١٣٩٧    / شماره خبر:  ٩٤٦٩  / تعداد بازدید:  1660

 


نظرات بینندگان
این خبر فاقد نظر می باشد
نظر شما
نام :
ایمیل : 
*نظرات :
متن تصویر: