خبرنگار وبدا / چهارمین پانل آموزشی آسیبهای اجتماعی و امنیت در فضای مجازی با حضور استادان امور فرهنگی ،اجتماعی ومذهبی روز گذشته با حضور 200 نفر از کارکنان واحدهای مختلف دانشگاه برگزار شد.
دکتر زهرا نوا نور افشار مشاور رئیس دانشگاه در امور بانوان ضمن تبریک به مناسبت هفته وحدت و در آستانه میلاد نبی اکرم (ص) و حضرت امام جعفر صادق (ع) گفت: منابع انسانی یکی از مهمترین سرمایههای هر جامعه و دستگاه است و اگر حاکمیت روح اخلاق اجتماعی در آن سازمان نهادینه نشود آسیبهای جبرانناپذیری در بدنه دستگاه می رسد.
وی افزود: هنگامی که مصادیق ناهنجارهای اجتماعی و بداخلاقیها همچون حاکمیت روابط به جای ضوابط ، کمکاری، اخذ رشوه، چاپلوسی و ... که یا فرد خود به این مباحث متمایل است و یا اینکه اصول اخلاقی در آن مجموعه نهادینه نشده است و باید با این موارد با تبیین منشور اخلاقی، ارزیابی عملکرد، گزینش صحیح، برگزاری دورههای آموزشی و رفع نیازهای منابع انسانی، بتوانیم سازمانی پویا و بالنده داشته باشیم.
در ادامه این پانل آموزشی سید احمد احمدی نسب مدیر حراست با اشاره به افزایش کلاهبرداریهای اینترنتی از حسابهای مالی، افزایش طلاق و اثرات مخرب شبکههای ماهوارهای و مجازی گفت: تهدیدات ازجمله نظامی، سایبری، زیستی، اقتصادی و. ..جامعه را تحت تأثیر میگذارد و دفاع از حوزه فرهنگ در جامعه با وجودت تهدیدات عصر کنونی بیش از پیش ضرورت پیدا میکند.
وی اظهار داشت: تمدن اسلامی با داشتن دستورالعملهای جامع و کاربردی در حوزه خانواده همچون سبک ازدواج، نوع لباس، الگوی مصرف نوع خوراک و در حوزه رفتارسازمانی برای رفتار اجتماعی همچون رفتار پدر و مادر، رفتار با همسر، فرزند، دوست و دشمن سفارشها مؤثری و راهبردی دارد.
در این پانل آموزشی حجه الاسلام و المسلمین مهدوی نسب مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری به ظهور عرفانهای نوظهور در لباس دین اشاره کرد و گفت: بروز اینگونه فرقههای منحرفه در عصر کنونی در شبکه های ماهوارهای که وحدت امت اسلامی را با پوشش دینی هدف قرار دادهاند ، که بروز گروههای تکفیری وداعشی از این جمله هستند.
وی در ادامه گفت: 19 شبکه ماهوارهای که با ظاهر دین و نامگذاریهای خاص و فریبنده همچون شبکه امام حسین 1 – 2 – 3 شبکه ابوالفضل عباس، بقیع، الانوار، سلام، چهارده معصوم، مرجعیت، اهلالبیت، فدک، شبکه اینترنتی حضرت خدیجه و دیگر شبکههای از این گروه، هدفی جزء تضعیف وحدت مسلمانان و از بین بردن ارزشها و باورهای ناب اسلام ندارند.
در پایان دکتر راضیه خسرو راد مدیر مرکز تحقیقات عوامل اجتماعی مؤثر بر سلامت، معاونت بهداشتی با تأکید بر سلامت معنوی که همان ارتباط و یکپارچگی با جهان هستی است، اظهار داشت: سلامت در 4 حوزه جسمی، روانی، اجتماعی و معنوی ورود پیداکرده است که در عصر حاضر باید توجه خاص به سلامت معنوی شود.
وی گفت: اول باید نیازهای معنوی شناخته شود و در چهارچوب ارزشها و باورها آن در جامعه شکل بگیرد ؛ که در جامعه ما با دین مبین اسلام به این نیاز پاسخ دراسخ داده است.
شایانذکر است: این کارگاه آموزشی 2 ساعته با پرسش و پاسخ شرکتکنندگان و استادان به پایان رسید./ سلمانیان


