بازدید این صفحه : 207294
 کل بازدید : 53932013
 بازدیدکنندگان آنلاين : 24
 زمان بازدید : 0/4844
  • ایام ﺷﻬﺎﺩﺕ ﺣﻀﺮﺕ ﻓﺎﻃﻤﻪ ﺯﻫﺮﺍ (سلام الله علیها) ﺗﺴﻠﯿﺖ ﺑﺎﺩ.
    حضرت محمد (ص) می فرمایند : فاطمه پاره تن من است . هركه او را بیازارد ، مرا آزرده خاطركرده و هر كه او را شاد كند ، مرا نیز خوشحال نموده است .

• حضور مسئولین دانشگاهی، شهرستانی و سازمان های مردم نهاد به مناسبت روز پرستاردر بیمارستان جغتای
    .

• تقدیر مدیریت شبکه و بیمارستان جغتای از پرسنل نقلیه
    به مناسبت 26 آذر ماه روز حمل و نقل مهندس حسین زرقانی به همراه دکتر علی شاهی ریاست بیمارستان ولی عصر(ع) از پرسنل نقلیه تقدیر کردند.

• مراسم تجلیل از فرزندان ممتازهمکاران جغتای
    مراسم تجلیل از پنج نفر از فرزندان ممتازهمکاران، با حضور مهندس حسین زرقانی ریاست شبکه بهداشت ودرمان، دکتر علی شاهی رئیس بیمارستان ولی عصر(عج) و مسئولین واحد ها برگزار شد.

• خداقوت فرماندار و مسئولین شهرستان جغتای به مدافعان سلامت شبکه بهداشت و بیمارستان ولیعصر(عج)جغتای
    به مناسبت هفته نیروی انتظامی، فرماندار و جمعی از مسولین شهرستان با حضور در شبکه وبیمارستان ولی عصر(عج) از زحمات مدافعان سلامت شهرستان جغتای تقدیر کردند.

بیمارستان جغتای
پیام تسلیت معاون درمان دانشگاه در پی درگذشت مدافع سلامت دکتر مسعود ناوی دوست
پیام تسلیت دکتر نعمت شاهی معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی سبزوار در پی درگذشت مدافع سلامت دکتر مسعود ناوی دوست
 ١٨:٢٩ - چهارشنبه ١ بهمن ١٣٩٩ - تعداد نظرات : ٠ادامه خبر >>
رییس دانشگاه علوم پزشکی سبزوارعنوان کرد؛
کاهش تعداد بیماران بستری کرونا در بیمارستان‌/ مقابله با کرونا نیازمند همراهی و همکاری مردم است
رییس دانشگاه علوم پزشکی سبزوار گفت: هم اکنون در دی ماه سال جاری با کاهش روند ابتلا به بیماری حدود 22درصد آزمایش های روزانه کرونا در حوزه این دانشگاه مثبت است.
 ١١:٤١ - شنبه ٢٧ دی ١٣٩٩ - تعداد نظرات : ٠ادامه خبر >>

ایام ﺷﻬﺎﺩﺕ ﺣﻀﺮﺕ ﻓﺎﻃﻤﻪ ﺯﻫﺮﺍ (سلام الله علیها) ﺗﺴﻠﯿﺖ ﺑﺎﺩ.
 ١٣:٥٠ - پنج شنبه ٢٥ دی ١٣٩٩ - تعداد نظرات : ٠ادامه خبر >>
بصیرت فاطمی، ولایتمداری، مقاومت علوی
دهه بصیرت و میثاق با ولایت گرامی باد
سالروز حماسه 9دی مصادف با ایام فاطمیه ویاد بود اولین سالگرد سردار دلها و یارانش و اربعین شهادت محسن فخری زاده بر تمامی مردم ایران تسلیت باد.
 ٠٩:٤٩ - سه شنبه ٩ دی ١٣٩٩ - تعداد نظرات : ٠ادامه خبر >>
معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه خبر داد؛
صدور احکام برقراری فوق العاده ویژه کارکنان دانشگاه
معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه از صدور احکام برقراری فوق العاده ویژه کارکنان خبرداد.
 ١٠:١٧ - دوشنبه ٨ دی ١٣٩٩ - تعداد نظرات : ٠ادامه خبر >>

2 3 4 5 6 7 8 9 10 صفحه بعدی >>