- بازديدکنندگان آنلاين16
- بازديد کنندگان اين صفحه5830
- بازديدکنندگان امروز19371
- کل بازديدکنندگان73770502
سلطان آباد,بلوار امام رضا (ع)
پست الکترونیکی:khooshab.n@medsab.ac.ir
تلفن: 45024688
تلفن واحد :05145024683
شرح وظايف واحد بهداشت محيط:
1. کنترل بر بهسازی و بهداشت مراکز تهیه، توزیع و فروش مواد غذایی، اماکن عمومی و اماکن بین راهی؛
2. کنترل آب آشامیدنی مناطق تحت پوشش از نظر میکروبی و شیمیایی
3. کلرسنجی روزانه و ثبت آن در پرونده کلرسنجی با قید مشخصات ایستگاه کلرسنجی و اعلام نتایج به شبکه بهداشت
4. کنترل مواد غذایی و نمونه برداری از مواد غذایی مشکوک و ارسال آن به آزمایشگاه و معدوم نمودن مواد غذایی فاسد
5. اجرای طرح یکنواخت سازی ماده 13 مواد خوردنی و آشامدنی و آرایشی و بهداشتی و اخذ مجوز تعطیل اماکن و مراکز
6. معرفی پیشه وران به آزمایشگاه و صدور کارت معاینه پزشکی جهت آنها طبق دستورالعملهای صادره؛
7. بازدید از مدارس و مراکز آموزشی و مهد کودکها؛ بازدید و کنترل استخرهای شنا و حمامهای سونا
8. بازدید از آزمایشگاهها و مراکز بهداشتی درمانی و مطبها و بیمارستانها از نظر وضعیت بهداشت محیط؛
9. بررسی کنترل فاضلاب، زباله، هوا، منابع آلوده کننده آنها و مکاتبه با ارگانهای مربوطه؛
10. سنجش ید در نمکهای خوراکی یددار بطور روزانه و نمونه برداری از نمکهای ید دار و ارسال به آزمایشگاه؛
11. مبارزه با حشرات و جوندگان ضمن بررسی کانونهای آلوده و برآورد میزان سم مورد نظر
12. کنترل و پایش امور محوله پرسنل تحت نظر و راهنمایی و ارشاد آنها جهت پیشبرد اهداف بهداشتی و ارائه راهکارمناسب؛
13. اقدامات اضطراری هنگام وقوع بلایای طبیعی؛ اجرای طرح بیسج سلامت نوروزی؛
14. بازدید از اماکن متبرکه و مساجد طبق دستورالعملها مربوطه؛ بازدید از جایگاههای پمپ بنزین و پیگیری نواقص مربوطه؛
17. آموزش بهداشت جهت کلیه رده ها توام با فعالیتهای روزمره به طور چهره به چهره؛
15. نظارت بر دفع بهداشتی زباله در مناطق شهری و روستایی و سایت جمع آوری و دفع زباله های شیراز؛
16. نظارت بر احداث و بهسازی توالت خانوار های روستایی؛ بهسازی محیط روستا؛
17. نظارت بر فعالیتهای آموزشگاه های صنوف؛. اجرای طرح توسعه و تشدید مواد غذایی در غالب طرح ضربت؛
18. برگزاری جلسات شورای بهداشت روستا، بخش و کارگروه بهداشت درمان و تامین اجتماعی شهرستان؛
19. جمع آوری اطلاعات و آمار مراکز تهیه و توزیع و فروش مواد غذایی و اماکن عمومی، آب آشامیدنی و تأسیسات آب و فاضلاب
20. تجزیه و تحلیل آمار و شاخصهای بهداشت محیط.
21. انجام سایر امور مربوطه
|