پایگاه های اطلاعاتی
چهارشنبه ٢٥ مهر ١٤٠٣
En


 

    

 

سامانه منبع یاب: دسترسی به اطلاعات انواع منابع بزرگترین پایگاه های اطلاعات علمی جهان

با رونمایی از سامانه جدید منبع یاب که توسط مرکز توسعه و هماهنگی اطلاعات و انتشارات علمی وزارت بهداشت راه اندازی شده کلیه پژوهشگران می توانند کلیه اطلاعات مربوط به یک منبع اطلاعات (مجله، کتاب، گایدلاین و ...) از جمله عنوان ، ISSNو ISBN، ناشر، Journal Metrics ، ISI Rankings، Scopus Rankings، طبقه موضوعی، IF، IF Quartile، CiteScore، H-Index در پایگاههای اطلاعاتی مانند ISI، SCOPUS، embase، Pubmed، ... به صورت یکجا دست پیدا کنید. آدرس آن rsf.research.ac.ir می باشد. از طریق سایت معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه و با کلیک بر روی لوگوی سامانه منبع یاب می توانید به این سامانه وارد شوید.

 برای دسترسی به این اطلاعات فقط کافی است که در بخش جستجوی ساده عنوان یا بخشی از عنوان مجله مورد نظر خود را تایپ کنید با توجه به اینکه جستجو به صورت Real Time انجام می شود همزمان با تایپ هر حرف نتایج ظاهر می شوند.

 

 

از طریق ISSN/ISBN، Publisher و نوع نمایه هم می توانید جستجو را انجام دهید.

در جستجو می توانید نوع منبع را نیز مشخص کنید. به طور مثال می توانید تعیین کنید که فقط کتابها، مجلات و یا راهنماها نمایش داده شوند. همچنین می توانید نوع دسترسی به منابع را هم مشاهده یا مشخص کنید. به طور مثال شما می توانید نتایج را به منابعی که مشترک هستید، منابع رایگان، غیر مشترک و یا همه منابع محدود کنید. این علامت در جلو منبع اگر به رنگ سبز باشد به متن کامل آن منبع دسترسی داریم. رنگ نارنجی نشانه open access  بودن آن است و خاکستری به معنی عدم دسترسی به متن کامل آن منبع است.

در بخش نتایج می توانید به جز عنوان منبع ، طبقه موضوعی، ناشر، IF، IF Qurtile، CiteScore و موارد دیگر را مشاهده کنید. در این بخش می توانید مشاهده کنید که این منبع در کجا نمایه می شود.

در بخش جستجوی موضوعی شما امکانات بیشتری جهت جستجو در اختیار دارید . به طور مثال می توانید مجله ای را با if مشخص، از یک ناشر خاص، یا نمایه شده در پایگاه خاص یا دارای شاخص SNIP یا SJR مشخصی را جستجو کنید.

 

در بخش جستجوی موضوعی شما می توانید بر حسب موضوع جستجو کنید. به طور مثال شما می خواهید بدانید در حوزه Anesthesiology به چه منابعی یا اختصاصا به چه کتابهایی دسترسی دارید و به طور کلی چه منابعی در این موضوع در این پایگاه ها وجود دارند.

در بخش منابع اطلاعاتی شما می توانید کلیه منابعی را که از طریق کنسرسیوم وزارت بهداشت برای دانشگاه ها خریداری شده است به تفکیک نوع منبع شامل موارد زیر می شود.Databases, E-Journals, E-Books, Atlas & CMEs, Evidence-Based Resources, Multimedia (Movies, Images, Slides), Local Resources, Free Medical Resources.

 

 

گفتگوی آنلاین