نخستین مورد مثبت کرونای انگلیسی در سبزوار تایید شد

رییس دانشگاه علوم پزشکی سبزوار گفت: نتیجه آزمایش یک نفر از چند بیمار مشکوک مبتلا به ویروس انگلیسی ویروس کرونا که از این شهرستان به تهران ارسال شده بود، مثبت اعلام شد.

تا کنون 187 مورد ویروس جهش یافته انگلیسی در کشور داشته ایم

سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا گفت: بر اساس اولویت بندی که در سند ملی واکسیناسیون کووید19 مصوبه ستاد ملی مقابله با کرونا وجود دارد، واکسیناسیون انجام می شود. اولویت بندی در این سند، حاصل تلاش 19 نفر از بهترین متخصصین کشور بود که بیش از سه هفته کار کردند.

آغاز واکسیناسیون سراسری علیه کووید۱۹ در سبزوار

رییس دانشگاه علوم پزشکی سبزوار گفت: نخستین مرحله ایمن‌سازی علیه ویروس همه‌گیر کرونا در سبزوار امروز ۲۳ بهمن ماه با تزریق واکسن به اعضای کادر درمان این دانشگاه آغاز شد.

قدردانی از تلاش کادر درمانی و بهداشتی کشور

رییس جمهور با قدردانی مجدد از از تلاش کادر درمانی و بهداشتی کشور، تصریح کرد که اصرار ما این است که در این دو ماه، کاری کنیم که با موج چهارم مواجه نشویم و سلامت و کسب و کار مردم دچار اختلال نشود.

معاون بهداشت وزارت بهداشت:

ارتقاء ۴ رتبه ای دانشگاه علوم پزشکی سبزوار در رتبه بندی پژوهشی دانشکده ها و دانشگاه های علوم پزشکی کشور

معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی سبزوار از ارتقاء قابل توجه رتبه پژوهشی توسط این دانشگاه در رتبه بندی پژوهشی دانشگاه های علوم پزشکی کشور خبرداد

دکتر مسلم
معاون بهداشت وزارت بهداشت:

کاهش تعداد بیماران بستری کرونا در بیمارستان‌/ مقابله با کرونا نیازمند همراهی و همکاری مردم است

رییس دانشگاه علوم پزشکی سبزوار گفت: هم اکنون در دی ماه سال جاری با کاهش روند ابتلا به بیماری حدود 22درصد آزمایش های روزانه کرونا در حوزه این دانشگاه مثبت است.

ورود واکسن آمریکایی و انگلیسی به کشور ممنوع است

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی بر ضرورت حراست از یاد و نام این قیام تعیین‌کننده و مضمون دینی و ضدّامریکایی آن تأکید کردند و با افتخارآمیز خواندن تولید واکسن کرونا در کشور، گفتند: حضور منطقه‎ای و ثبات‌آور و افزایش قدرت دفاعی و موشکی ایران ادامه خواهد یافت، در مورد برجام هم ما اصرار و عجله‌ای برای بازگشت امریکا نداریم مهم این است که تحریم‌ها باید فوری و کامل برداشته شود.

معاون بهداشت وزارت بهداشت:

قدردانی وزیر بهداشت از مدافعان سلامت و دل نگرانی از گرفتاری مجدد به گرداب بیماری

وزیر بهداشت در نامه ای به روسای دانشگاه ها و دانشکده های علوم پزشکی سراسر کشور ضمن قدردانی از مدافعان سلامت، دل نگرانی هایی در راستای گرفتاری مجدد به گرداب سهمگین بیماری را مطرح کرد.

افزایش مجدد تعداد بیماران بستری / لزوم تداوم همکاری و همراهی مردم و اصناف

رئیس دانشگاه علوم پزشکی سبزوار گفت: در روزهای اخیر و از ابتدای دی ماه تا کنون میزان بستری‌ها با شیب کند رو به افزایش است که این روند صعودی می‌تواند زنگ خطری برای منطقه باشد.

معاون بهداشت وزارت بهداشت:

ضرورت تداوم رعایت دقیق دستورالمعل ها در مناسبت های پیش رو، برای رسیدن به وضعیتی پایدار در فرایند مهار کرونا

رییس جمهور ضمن ابراز خرسندی و تقدیر از همکاری و همراهی مردم در اجرای دستورالعمل های بهداشتی، تاکید کرد که تداوم رعایت دقیق این دستورالمعل ها بویژه در مناسبت های پیش رو، برای عبور از وضعیت شکننده کنونی و رسیدن به یک وضعیت پایدار در فرایند مهار کرونا ضروری است.

معاون بهداشت وزارت بهداشت:

همکاران ما خسته نشده اند و چون کوه ایستاده اند/زمستانی بسیار سخت تر از پاییز در پیش رو داریم اگر...

وزیر بهداشت گفت: گرچه مرگ و بیماری یک شهروند در هر کجای دنیا برای ما ملال آور و دردناک است اما وقتی از مرز 500 مورد مرگ و میر روزانه امروز به مرگ و میر کمتر از 300 مورد رسیدیم، خبر بسیار خشنود کننده ای بود گرچه مرگ 294 نفر در کشور، برای ما و خانواده های شان مصیبتی بزرگ است.