• 26 دی 1401

درمانگاه های دانشگاه علوم پزشکی سبزوار فعال هستند

روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه علوم پزشکی سبزوار گفت: با توجه به بحران بوجود آمده در افت فشار گاز هیچ نگرانی برای فعالیت درمانگاه ها در مراکز بیمارستانی وجود ندارد و درمانگاه های بیمارستان امداد و حشمتیه و همچنین کلینیک ویژه دانشگاه در آمادگی کامل قرار دارند.

درمانگاه های دانشگاه علوم پزشکی سبزوار فعال هستند

به گزارش وبدا/ علی اکبر زحمتکش در خصوص برنامه حضور و ساعات کاری پزشکان و متخصصان در درمانگاه ها بیان داشت: درمانگاه بیمارستان امداد در شیفت صبح از ساعت 8 الی 14 در تخصص های ارتوپدی،جراحی مغز و اعصاب، جراحی عمومی و فیزیوتراپی فعال است.
وی افزود: همچنین درمانگاه بیمارستان حشمتیه در دو شیفت صبح و عصر از ساعت 7:30 الی 19:30  در تخصص های چشم، گوش،حلق و بینی ، اطفال و قلب فعال و آماده خدمت رسانی به مردم می باشد.
زحمتکش گفت: همچنین کلینیک ویژه دانشگاه نیز در دو شیفت از ساعت ۷/۳۰ صبح لغایت ۱۳ و در بعد از ظهر از ساعت ۱۵ الی ۱۹  در تخصص های تصویربرداری، آزمایشگاه، فیزیوتراپی، سرپایی، دندانپزشکی، دیابت و طب ایرانی آماده ارائه خدمات به همشهریان گرامی می باشد.
مدیر روابط عمومی افزود: همشهریان گرامی می‌توانند از طریق سامانه تلفن گویا 41488 و سایت دانشگاه علوم پزشکی سبزوار  به نشانی http://nobat.medsab.ac.ir/tcs و همچنین از طریق اپلیکیشن پذیرش 24  نوبت خود را دریافت نمایند.

{news-gallery}

{news-gallery}