چاپ    ارسال به دوست

 

 

کارشناس سوانح و حوادث معاونت بهداشتی دانشگاه مطرح کرد؛

ضرورت توجه به ارتقای ایمنی ترافیک / پیشگیری از وقوع حوادث ترافیکی

کارشناس سوانح و حوادث معاونت بهداشتی دانشگاه گفت: ضرورت توجه به ارتقای ایمنی ترافیک سفرهای ماه پایانی تابستان با الگوی نسبتا موفق طرح ارتقای ایمنی سفرهای نوروزی نیازمند مشارکت و هماهنگی و پشتیبانی همه جانبه تمامی سازمان های مرتبط می باشد.

کارشناس سوانح و حوادث معاونت بهداشتی دانشگاه گفت: ضرورت توجه به ارتقای ایمنی ترافیک سفرهای ماه پایانی تابستان با الگوی نسبتا موفق طرح ارتقای ایمنی سفرهای نوروزی نیازمند مشارکت و هماهنگی و پشتیبانی همه جانبه تمامی سازمان های مرتبط می باشد.

روابط عمومی معاونت بهداشتی / سید محسن مهری روز سه شنبه در گفتگو با وبدا با اشاره به آغاز سفرهای تعطیلات پایانی تابستان اظهار داشت: به استناد آمار رسمی پزشکی قانونی کشور، در شهریورماه هر سال شاهد بیشترین آمار قربانیان حوادث ترافیکی هستیم به طوری در 10 سال گذشته (1387 تا 1396) بالغ بر 20464 نفر یعنی میانگین 66 نفر از هموطنان عزیز (معادل جان باختگان حادثه سقوط هواپیمای تهران یاسوج) در هر روز در حوادث رانندگی شهریور ماه، جان خود را از دست داده اند.

وی افزود: ثبت بالاترین آمار فوت روزانه سال 1396 با 81 نفر فوت در 23 شهریور، یک هشدار جدی برای امسال و سال های آتی بوده است و آمار 21 برابری تعداد مصدومین در گزارشات رسمی پزشکی قانونی (336 هزار مصدوم در سال 96)، یک تراژدی و هشدار جدی است که بار مالی سنگینی را هم بر دوش دولت می گذارد.

مهری با بیان موفقیت نسبی طرح ارتقای ایمنی ترافیک سفرهای نوروزی تصریح کرد: آمارها نشان می دهد، در دوره 10 ساله اشاره شده (87 تا 96)، کاهش میانگین روزانه آمار جان باختگان در تعطیلات نوروز 46٪ بوده است که از کاهش 30٪ آمار تلفات سالیانه و کاهش 26٪ آمار تلفات شهریورماه بیشتر بوده است.

کارشناس سوانح و حوادث با اشاره به ضرورت توجه و تمرکز ویژه بر مسافرت های تابستانی در ماه شهریور ادامه داد:  در سال 96 آمار فوت شهریورماه 1746 نفر و آمار فوت فروردین ماه 1164 نفر بوده است. با توقف روند کاهش آمار سالیانه و رشد 1.7 ٪ آمار فوت حوادث ترافیکی در سال 96 (16201 نفر) و رشد بالا و نگران کننده 24 ٪ میانگین تلفات روزانه در تعطیلات نوروز 97 (از 41.6 نفر به 51.7 نفر در روز)، چنانچه این رشد در شهریورماه امسال تکرار شود، میانگین فوت روزانه از 56.3 نفر در شهریور 96 به 70 نفر در شهریور 97 و آمار فوت ماهانه به حدود 2000 نفر خواهد رسید.

 مهری گفت: همه آمارها نشان دهنده ضرورت توجه به ارتقای ایمنی ترافیک سفرهای ماه پایانی تابستان با الگوی نسبتا موفق طرح ارتقای ایمنی سفرهای نوروزی می باشد. اجرای طرح ها و کمپین های ویژه ارتقای ایمنی ترافیک شهریور برای کاهش آمار قربانیان و مصدومین و معلولین حوادث رانندگی پرحادثه ترین ماه سال، نیازمند مشارکت و هماهنگی و پشتیبانی همه جانبه تمامی سازمان های مرتبط می باشد.

وی با بیان اینکه بيشتر تصادفات به دليل عدم دقت کافی در رانندگي اتفاق مي‌افتد، اضافه کرد: مقدمه هر تصادفي، يقيناً ارتكاب تخلف است و تخلف رانندگي زماني رخ مي‌دهد كه قوانين و مقررات رانندگي ناديده گرفته شود.

مهری يكي دیگر از دلايل وقوع تصادفات را بي دقتي و حواس پرتي رانندگان خواند و گفت: اين حواس پرتي و بي دقتي را زماني مي‌توانيد به تمركز تبديل كنيد و با تمركز، عكس العمل و واكنش مناسب در وقوع حوادث داشته باشيد، كه از مواد الكلي و داروهاي روان گردان استفاده نكنيد، با تلفن همراه صحبت نكنيد، در حين رانندگي از استعمال دخانيات و از خوردن و آشاميدن پرهيز كنيد و از همه مهمتر در حال خستگي و خواب آلودگي هرگز رانندگي نكنيد تا بخش زيادي از تصادفات رانندگي را پيشگيري نماييد.

 

 

تاریخ درج خبر: سه شنبه ٢٣ مرداد ١٣٩٧    / شماره خبر:  ٨٧٩٥  / تعداد بازدید:  4674

 


نظرات بینندگان
این خبر فاقد نظر می باشد
نظر شما
نام :
ایمیل : 
*نظرات :
متن تصویر: