برگزاری جشنواره طبخ آبزیان و غذاهای دریایی توسط مجمع خیرّین سلامت شهرستان سبزوار (شورای زنان )
برگزاری جشنواره طبخ آبزیان و غذاهای دریایی توسط مجمع خیرّین سلامت شهرستان سبزوار (شورای زنان )
به همت شورای زنان مجمع خیرین شهرستان و با هدف ترویج فرهنگ مصرف ماهی و آبزیان جشنواره طبخ آبزیان و غذاهای دریایی در روز پنج شنبه مورخ 16 اسفند 97 برگزار گردید.
به گزارش واحد امور اطلاع رسانی معاونت، کارشناس تغذیه دانشگاه در حاشیه این جشنواره عنوان کرد: گوشت ماهی و سایر آبزیان سرشار از ویتامین های مختلفی چون گروه A ،B ،K و E بوده و همچنین مواد معدنی موجود در گوشت ماهی نظیر فسفر، کلسیم، آهن، سلنیوم، منیزیوم، فلوئور، ید و سایر ریزمغذی ها هستند که اثر بسیار مهمی در سلامتی انسان دارند بنابر این باید تلاش کرد تا فرهنگ استفاده از این مواد غذایی در بین مردم رواج یابد.
نظر دهید