• 1397/12/18 - 12:05
  • - تعداد بازدید: 580
  • - تعداد بازدیدکننده: 15
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

برگزاری جشنواره طبخ آبزیان و غذاهای دریایی توسط مجمع خیرّین سلامت شهرستان سبزوار (شورای زنان )

برگزاری جشنواره طبخ آبزیان و غذاهای دریایی توسط مجمع خیرّین سلامت شهرستان سبزوار (شورای زنان )

طبخ_آبزیان.jpg


به همت شورای زنان مجمع خیرین شهرستان و با هدف ترویج فرهنگ مصرف ماهی و آبزیان جشنواره طبخ آبزیان و غذاهای دریایی در روز پنج شنبه مورخ 16 اسفند 97 برگزار گردید.


به گزارش واحد امور اطلاع رسانی معاونت، کارشناس تغذیه دانشگاه در حاشیه این جشنواره عنوان کرد: گوشت ماهی و سایر آبزیان سرشار از ویتامین های مختلفی چون گروه A ،B ،K و E بوده و همچنین مواد معدنی موجود در گوشت ماهی نظیر فسفر، کلسیم، آهن، سلنیوم، منیزیوم، فلوئور، ید و سایر ریزمغذی ها هستند که اثر بسیار مهمی در سلامتی انسان دارند بنابر این باید تلاش کرد تا فرهنگ استفاده از این مواد غذایی در بین مردم رواج یابد.


 

  • گروه خبری : معاونت اجتماعی
  • کد خبر : 9909
  • لینک کوتاه : https://medsab.ac.ir/ZQk9
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

آدرس دانشگاه

سبزوار، خیابان اسدآبادی، سازمان مرکزی دانشگاه علوم پزشکی

شماره تماس

051-44011000

کدپستی

9613873137

پست الکترونیک

info@medsab.ac.ir

سامانه پیامکی

500044011078

بازدید این صفحه: 13
بازدید امروز: 12786
کل بازدید: 1409732
بازدید کنندگان آنلاین: 28
آخرین بروزرسانی: 1404/08/28 12:47