• 1403/09/14 - 12:00
  • - تعداد بازدید: 61
  • - تعداد بازدیدکننده: 10
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

ارزیابی 100 درصد کیفیت نان براساس میزان افزودنی های مجاز در شهرستان خوشاب

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان خوشاب، دکتر شاهی اظهار داشت: نان یک برکت الهی است که قوت اصلی مردم را تشکیل می‌دهد و مقدار بیش‌از اندازه نمک در آن، سلامت مردم به‌ویژه افراد آسیب‌پذیر و بیماران قلبی و عروقی را تهدید می‌کند

نانوان.jpg

وی ضمن اشاره به  نظارت مستمر کارشناسان بهداشت محیط بر نانوایی های سطح شهرستان افزود: در حال حاضر، تمام بازرسان بهداشت محیط که نانوایی‌ها را مورد رصد و پایش قرار می‌دهند به دستگاه شوری‌سنج مجهز هستند و میزان شوری نان  100 درصد نانوایی های تحت پوشش را بلافاصله مورد ارزیابی قرار داده اند.
 
سرپرست شبکه بهداشت و درمان خوشاب خاطرنشان کرد : به منظور کنترل کیفیت نان، آزمایش های کنترل کیفیت میکروبی و کنترل کیفیت شیمیایی آن در آزمایشگاه نیز بررسی می‌شود که از ابتدا ی سال نیز 75 درصد نانوایی ها ارزیابی شده اند و 54 واحد نانوایی سنتی و 9 واحد نان روغنی در این شهرستان مشغول به فعالیت هستند که سال جاری تاکنون از  100 درصد آنها بازدید صورت گرفته است.
 
دکتر علی شاهی با بیان اینکه با تشدید نظارت های بازرسان بهداشت محیط در حال حاضر میزان نمک و افزودنی‌های غیرمجاز در نان کاهش یافته خاطر نشان کرد: نانوایی‌هایی که در این زمینه تخلف می کنند، مطابق قانون نیروهای بهداشت محیط می‌توانند برای پلمپ نانوایی متخلف اقدام کنند، از ابتدای سال تا کنون نیز 37 اخطاریه برای متخلفین صادر و 6 نانوایی پلمپ گردیده است.



  • گروه خبری : شبکه بهداشت و درمان خوشاب
  • کد خبر : 19682
  • لینک کوتاه : https://medsab.ac.ir/Zhmc
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

آدرس دانشگاه

سبزوار، خیابان اسدآبادی، سازمان مرکزی دانشگاه علوم پزشکی

شماره تماس

051-44011000

کدپستی

9613873137

پست الکترونیک

info@medsab.ac.ir

سامانه پیامکی

500044011078

بازدید این صفحه: 9
بازدید امروز: 328
کل بازدید: 198157
بازدید کنندگان آنلاین: 7
آخرین بروزرسانی: 1404/05/29 10:01