ارزیابی 100 درصد کیفیت نان براساس میزان افزودنی های مجاز در شهرستان خوشاب
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان خوشاب، دکتر شاهی اظهار داشت: نان یک برکت الهی است که قوت اصلی مردم را تشکیل میدهد و مقدار بیشاز اندازه نمک در آن، سلامت مردم بهویژه افراد آسیبپذیر و بیماران قلبی و عروقی را تهدید میکند

وی ضمن اشاره به نظارت مستمر کارشناسان بهداشت محیط بر نانوایی های سطح شهرستان افزود: در حال حاضر، تمام بازرسان بهداشت محیط که نانواییها را مورد رصد و پایش قرار میدهند به دستگاه شوریسنج مجهز هستند و میزان شوری نان 100 درصد نانوایی های تحت پوشش را بلافاصله مورد ارزیابی قرار داده اند.
سرپرست شبکه بهداشت و درمان خوشاب خاطرنشان کرد : به منظور کنترل کیفیت نان، آزمایش های کنترل کیفیت میکروبی و کنترل کیفیت شیمیایی آن در آزمایشگاه نیز بررسی میشود که از ابتدا ی سال نیز 75 درصد نانوایی ها ارزیابی شده اند و 54 واحد نانوایی سنتی و 9 واحد نان روغنی در این شهرستان مشغول به فعالیت هستند که سال جاری تاکنون از 100 درصد آنها بازدید صورت گرفته است.
دکتر علی شاهی با بیان اینکه با تشدید نظارت های بازرسان بهداشت محیط در حال حاضر میزان نمک و افزودنیهای غیرمجاز در نان کاهش یافته خاطر نشان کرد: نانواییهایی که در این زمینه تخلف می کنند، مطابق قانون نیروهای بهداشت محیط میتوانند برای پلمپ نانوایی متخلف اقدام کنند، از ابتدای سال تا کنون نیز 37 اخطاریه برای متخلفین صادر و 6 نانوایی پلمپ گردیده است.
نظر دهید