• 1403/02/09 - 12:37
  • - تعداد بازدید: 586
  • - تعداد بازدیدکننده: 5
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

بررسی تجهیزات و شرایط فنی کارخانه آرد سبزوار

بررسی تجهیزات و شرایط فنی و بهداشتی کارخانه آرد سبزوار جهت صدور پروانه بهداشتی ساخت آرد کامل

IMG_20240423_122130_643.jpg

دکتر محمد عبداله زاده(مدیر نظارت بر مواد غذایی آشامیدنی،آرایشی و یهداشتی)


بازدید کارشناسان نظارت بر مواد غذایی آشامیدنی ، ریاست اداره غله، کارشناسان جهاد کشاورزی و کارشناسان معاونت بهداشتی دانشگاه در هفته سلامت به منظور بررسی کیفیت آردهای تولیدی و همچنین غنی سازی ارد با آهن و اسید فولیک در مورخ ۱۴۰۳/۰۲/۰۴ انجام شد و نظر به افزایش ارزش تغذیه ای نان و تولید نان مغذی تر با بررسی خط تولید و امکانات تولید کارخانه مذکور مقرر شد که کارخانه مذکور نسبت به تولید آرد کامل و اخذ پروانه های بهداشتی ساخت این آرد اقدام لازم بعمل آید.


  • گروه خبری : معاونت غذا و دارو
  • کد خبر : 18280
  • لینک کوتاه : https://medsab.ac.ir/ZGEb
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

آدرس دانشگاه

سبزوار، خیابان اسدآبادی، سازمان مرکزی دانشگاه علوم پزشکی

شماره تماس

051-44011000

کدپستی

9613873137

پست الکترونیک

info@medsab.ac.ir

سامانه پیامکی

500044011078

بازدید این صفحه: 2
بازدید امروز: 434
کل بازدید: 239450
بازدید کنندگان آنلاین: 6
آخرین بروزرسانی: 1404/06/05 11:59