• 1400/09/28 - 13:52
  • - تعداد بازدید: 939
  • - تعداد بازدیدکننده: 6
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

برگزاری مانور انفجار گاز در منطقه شهرک جهاد سبزوار

دکتر فاطمه نوده معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی سبزوار گفت: هدف از برگزاری این مانورهای مشترک، آمادگی و حضور به موقع تیم در مواقع بحران و همکاری تیم ارزیابی واکنش سریع معاونت بهداشتی با سایر سازمان های شهرستان می باشد، لذا ایجاد هماهنگی گروهی، کنترل و انجام شرح وظایف این تیم درمواقع بحران مورد توجه وضرورت می باشد.

a05.jpg

روابط عمومی معاونت بهداشتی / دکتر فاطمه نوده معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی سبزوار گفت: هدف از برگزاری این مانورهای مشترک، آمادگی  و حضور به موقع تیم در مواقع بحران و همکاری تیم ارزیابی واکنش سریع معاونت بهداشتی با سایر سازمان های شهرستان می باشد، لذا ایجاد هماهنگی گروهی، کنترل و انجام شرح وظایف این تیم  درمواقع بحران مورد توجه وضرورت می باشد.


وی  افزود: ارائه خدمات بهداشتی از جمله کنترل و نمونه برداری از آب و غذا، کنترل بهداشتی اماکن عمومی، مبارزه با حشرات موذی، بیماریابی، حمایت های روانی و اجتماعی و تکمیل فرم ارزیابی سریع بهداشتی در حوادث از وظایف مهم این تیم می باشد.








 

  • گروه خبری : معاونت بهداشتی
  • کد خبر : 13999
  • لینک کوتاه : https://medsab.ac.ir/Zz3a
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

آدرس دانشگاه

سبزوار، خیابان اسدآبادی، سازمان مرکزی دانشگاه علوم پزشکی

شماره تماس

051-44011000

کدپستی

9613873137

پست الکترونیک

info@medsab.ac.ir

سامانه پیامکی

500044011078

بازدید این صفحه: 2
بازدید امروز: 6453
کل بازدید: 424821
بازدید کنندگان آنلاین: 5
آخرین بروزرسانی: 1404/06/25 12:59