• 1394/10/01 - 11:18
  • - تعداد بازدید: 2423
  • - تعداد بازدیدکننده: 11
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

برگزاری کارگاه آموزشی آشنایی باافزودنی ها درصنایع غذایی(آرد و لبنیات)

photo_2015-12-22_16-14-39.jpg



مهندس محمد عبداله زاده کارشناس ارشد نظارت بر مواد غذایی ، آشامیدنی ، آرایشی و بهداشتی در گفتگو با خبرنگار ایفدنا گفت : کارگاه آموزشی آشنایی با افزودنی ها در صنایع غذایی ( آرد و لبنیات ) با همکاری اساتید گروه علوم و صنایع غذایی دانشگاه آزاد اسلامی واحد سبزوار با هدف آشنایی و بازآموزی کارشناسان و متخصصین دانشگاه و همچنین 40 نفر از مسئولین فنی کارخانجات و کارگاه های مواد غذایی شهرستان های سبزوار، جوین ، جغتای ، خوشاب ، داورزن و اسفراین با آخرین مطالب علمی و همچنین بکارگیری افزودنی های مجاز در صنایع آرد و لبنیات برگزار شد.


 وی افزود : در این کارگاه دو روزه به مباحثی همچون  افزودنی ها و بهبود دهنده ها در صنعت آرد و نان کاربرد آنزیم ها در صنایع آرد و لبنیات و افزودنی های ( تقلبات ) مربوط به دخل و تصرف و مواد خنثی کننده در شیر  پرداخته شد ./ 110          


 

  • گروه خبری : معاونت غذا و دارو,سایر اخبار معاونت غذا و دارو
  • کد خبر : 3171
  • لینک کوتاه : https://medsab.ac.ir/ZCg
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

آدرس دانشگاه

سبزوار، خیابان اسدآبادی، سازمان مرکزی دانشگاه علوم پزشکی

شماره تماس

051-44011000

کدپستی

9613873137

پست الکترونیک

info@medsab.ac.ir

سامانه پیامکی

500044011078

بازدید این صفحه: 9
بازدید امروز: 6146
کل بازدید: 1483884
بازدید کنندگان آنلاین: 15
آخرین بروزرسانی: 1404/09/02 11:56