کارگروه بیماریهای منتقله از آب و غذا
برگزاری کارگروه بیماریهای منتقله از آب و غذا در جوین
کارگروه بیماریهای منتقله از آب و غذا با حضور دکتر ایوبی نیا، کلیه کارشناسان بهداشت محیط و بهورزان در سالن اجتماعات شبکه بهداشت و درمان جوین برگزار گردید.

کارگاه بیماری های منتقله از آب و غذا با حضور دکتر ایوبی نیا، بهورزان و با همکاری واحد بهداشت محیط و اداره آب و فاضلاب برگزار گردید.
هدف از برگزاری این کارگاه حساس سازی مراکز و خانه بهداشت های تحت پوشش برای کشف و گزارش دهی به موقع طغیان های منتقله از طریق آب و غذا بود.
همچنین با توجه به فصل گرما و افزایش بروز بیماری های منتقله از آب و غذا رعایت موارد پیشگیری و بهداشت فردی و همچنین ارتقاء روابط برون بخشی با ادارات مرتبط در این امر،به ویژه در حوزه آب و فاضلاب و نظارت دقیق بر کیفیت آب شرب،بهداشت مواد غذایی و دفع بهداشتی فاضلاب در کنترل این بیماریها از اهمین به سزایی برخوردار است.
در این کارگاه مباحث آموزشی در زمینه کنترل و مدیریت بیماریهای منتقله از آب و غذا ، بهداشت آب و مواد غذایی توسط واحد بهداشت محیط ارائه گردید.
در پایان مسئول کنترل کیفی در خصوص کلرسنجی های نامطلوب و همچنین مشکلات و نواقص سامانه های آب رسانی با کارشناسان بهداشت محیط و بهورزان به بحث و تبادل نظر پرداختند.
نظر دهید