جلسه آموزشی تغذیه برای کودکان زیر 5 سال در روستای ابوچناری جغتای برگزارشد
چگونگی پخت و مقوی و مغذی سازی غذای کودکان ، خواص سوپ جو و مواد مورد استفاده در آن
روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان جغتای / جلسه آموزشی تغذیه کودکان زیر 5 سال در مرداد ماه 96 در محل حسینیه روستای ابوچناری توسط واحدتغذیه، داوطلبین سلامت و خانواده شبکه بهداشت و درمان شهرستان برگزار گردید .
این جلسه آموزشی با حضور مادران دارای کودکان زیر 5 سال به منظور افزایش سطح آگاهی تغذیه ای و چگونگی پخت غذا برگزار گردید، در این مراسم در مورد مقوی و مغذی سازی غذای کودکان ، خواص سوپ جو و مواد مورد استفاده در آن برای مادران آموزش داده شد .
در حاشیه به منظور نظم بهتر مراسم با همکاری کتابخانه شهدای جغتای کلاس قصه گویی و نقاشی برای کودکان برگزار گردید.
در پایان مراسم از 260 کودک حضور یافته با سوپ جو پذیرایی به عمل آمد.



نظر دهید