• // - 11:54
  • - تعداد بازدید: 295
  • - تعداد بازدیدکننده: 4
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
برگزاری جلسه بررسی مشکلات موجود در کیفیت نان وراهکارهای لازم برای اصلاح شهرستان سبزوار

جلسه بررسی مشکلات موجود درنانواِیها ( کیفیت و....) و راهکارهای لازم برای اصلاح در شهرستان سبزوار برگزار گردید

این جلسه با حضور نمایندگان ادارات شهرستان ازجمله فرمانداری، معاونت بهداشتی،اداره غله، صنعت ومعدن، جهادکشاورزی، بانک سپه واعضاء صنف نانوایان سبزوار درمحل اتاق اصناف برگزار گردید ،

123.jpg

 ابتدای جلسه هر اداره مشکلات مربوط به نان را براساس بازدیدها میدانی انجام شده بهمراه راهکارهای اجرایی برا ی نانوایان ارائه نمودند   . دراین جلسه کارشناس بهداشت محیط معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی سبزوار  بحث مشکلات بهداشتی مربوط به نانوایی‌ها و نانبراساس بازدیدهای ارائه شده بهمراه راهکارهای اجرایی ارائه شد، مسئله مهم درخصوص   وجود بیش از حد مجاز نمک در نان وعوارض ناشی از آن را بطور کامل آموزش داده شد ، درپایان نانوایان هم مشکلات خود را عنوان نموده وبه سوالات آنها پاسخ داده شد ./

  • گروه خبری : معاونت بهداشتی
  • کد خبر : 16601
  • لینک کوتاه : https://medsab.ac.ir/Zepb
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

آدرس دانشگاه

سبزوار، خیابان اسدآبادی، سازمان مرکزی دانشگاه علوم پزشکی

شماره تماس

051-44011000

کدپستی

9613873137

پست الکترونیک

info@medsab.ac.ir

سامانه پیامکی

500044011078

بازدید این صفحه: 2
بازدید امروز: 19664
کل بازدید: 1760964
بازدید کنندگان آنلاین: 24
آخرین بروزرسانی: 1404/09/29 12:02