برگزاری جلسه پرسش و پاسخ، هم اندیشی و ارائه پیشنهادات مراکز و دیوانگاه و مشکان
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت : برگزاری جلسه پرسش و پاسخ، هم اندیشی با حضور سرپرست شبکه بهداشت و درمان خوشاب و کارشناسان گسترش و بیماری های شبکه در مراکز دیوانگاه و مشکان با حضور بهورزان و پرسنل مراکز برگزار گردید
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی سبزوار عنوان کرد؛
تشریح آخرین اقدامات اجرایی طرح شهید سلیمانی در غرب خراسان
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی سبزوارآخرین اقدامات اجرایی طرح شهید حاج قاسم سلیمانی در سبزوار و شهرستان های تحت پوشش را تشریح کرد.
شورای سلامت مدارس استان خراسان رضوی برگزار شد
در راستای اجرای برنامه های سند تحول بنیادین آموزش و پرورش، به منظور تامین، حفظ و ارتقاء سلامت دانش آموزان و با عنایت به اهمیت برنامه ریزی جامع سلامت مدارس و تنظیم چارچوبی جهت همسو نمودن فعالیت ها در بحران پاندمی کرونا، جلسه شورای سلامت مدارس استان خراسان رضوی، روز دوشنبه 22 دی از سوی اداره کل آموزش و پرورش خراسان رضوی به صورت وبینار برگزار شد.
وبینار آموزشی ثبت صحیح علل مرگ برگزار شد
وبینار آموزشی ثبت صحیح علل مرگ برای پزشکان در سطح دانشگاه های علوم پزشکی کل کشور برگزار شد.
روابط عمومی بیمارستان خبر داد :
کارگاه آموزش اطفاء حریق در بیمارستان امداد سبزوار برگزار شد
با هدف آشنایی کلیه پرسنل بیمارستان امداد با چگونگی اطفاء حریق کارگاه آموزشی برگزار شد.
دیدار رئیس شبکه بهداشت و درمان با نماینده ولی فقیه حاج آقای تقی پور امام جمعه جدید شهرستان جغتای
مهندس حسین زرقانی رئیس شبکه بهداشت و درمان به همراه غلامرضا شرفی مسئول نظام پرستاری دانشگاه با نماینده ولی فقیه حاج آقای تقی پور امام جمعه جدید جغتای دیدار کردند.
کنترل هوشمند نمازگزاران از نظر بیماری کرونا در محل اقامه نمازجمعه سبزوار
دکتر نوده معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی سبزوار گفت: با توجه به اهمیت غربالگری بیماری کرونا، نمازگزاران در محل برگزاری نماز جمعه با استفاده از نرم افزار ماسک کنترل شدند.
توصیه های تغذیه ای در دوران کرونا
رعایت تعادل و تنوع در برنامه غذایی روزانه نقش مهمی در تقویت سیستم ایمنی و پیشگیری از ابتلا به بیماری ها از جمله ویروس کرونا دارد. تعادل به معنی مصرف مقادیر کافی از مواد غذایی و تنوع یعنی مصرف انواع مختلف مواد غذایی مورد نیاز برای حفظ سلامت بدن که شامل 6 گروه اصلی غذایی (نان و غلات، سبزی ها، میوه ها، شیر و فراوردههای آن، گوشت و تخم مرغ، حبوبات و مغز دانهها) می باشد.
معاون غذا و دارودانشگاه علوم پزشکی سبزوار خبرداد؛
پاسخگویی به بیش از 436 تماس با مرکز اطلاع رسانی دارویی و سموم سبزوار
معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی سبزوارگفت: از ابتدای سال جاری تاکنون به بیش از 436 تماس مردمی با مرکز اطلاع رسانی دارویی و سموم معاونت غذا و دارو توسط کارشناسان پاسخ داده شده است.
معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه خبرداد؛
کسب رتبه برتر در بیست و ششمین جشنواره تحقیقاتی علوم پزشکی رازی
معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی سبزوار گفت: مرکز رشد این دانشگاه موفق به کسب رتبه برتر در بیست و ششمین جشنواره تحقیقاتی علوم پزشکی رازی شد