• 1399/09/08 - 16:12
  • - تعداد بازدید: 864
  • - تعداد بازدیدکننده: 17
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
فرماندار خوشاب در ستاد پیشگیری و مقابله با کرونای شهرستان خوشاب عنوان کرد:

طرح شهید حاج قاسم سلیمانی با محوریت محله محور و مشارکت عمومی سازمانها انجام می پذیرد

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت ودرمان خوشاب : جلسه مدیریت و کنترل اپیدمی کووید ۱۹ و بررسی فعالیت قرارگاه عملیاتی شهید سلیمانی جهت مدیریت و کنترل اپیدمی کووید-19 به شیوه محله و خانواده محور مبتنی بر هر خانه یک پایگاه سلامت طرح شهید حاج قاسم سلیمانی در سالن فرمانداری با حضور مسئولین برگزار شد.

IMG_20201128_161210_297.jpg

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت ودرمان خوشاب : جلسه مدیریت و کنترل اپیدمی کووید ۱۹ و بررسی فعالیت قرارگاه عملیاتی شهید سلیمانی جهت مدیریت و کنترل اپیدمی کووید-19 به شیوه محله و خانواده محور مبتنی بر هر خانه یک پایگاه سلامت طرح شهید حاج قاسم سلیمانی در سالن فرمانداری با حضور مسئولین برگزار شد. 


امان الله خدمتگزار در نخستین جلسه قرارگاه مدیریت و کنترل اپیدمی کرونا در فرمانداری این شهرستان گفت: این طرح به شیوه محله و خانواده محور و مبتنی بر شعار هر خانه یک پایگاه سلامت عملیاتی می شود. 


فرماندار شهرستان خوشاب با بیان اینکه کمیته های حمایت و قرنطینه خانگی، رهگیری و مراقبت، آموزش همگانی، نظارت و پایش و کمیته عملیاتی محله در قالب قرارگاه عملیاتی شهید حاج قاسم سلیمانی فعالیت خواهند کرد، افزود: کلیه دستگاههای اجرایی، نهادها، سازمانها و ارگانها موظف و مکلف به همکاری لازم با اعضای قرارگاه و کمیته های زیرمجموعه هستند. 


وی افزود:در این طرح  فرمانداران به عنوان فرمانده قرارگاه، مدیرشبکه بهداشت و درمان به عنوان معاون قرارگاه و فرمانده سپاه خوشاب در جایگاه فرمانده عملیات  ایفای نقش خواهند کرد. 


فرماندار شهرستان خوشاب: ظرفیت و توان ائمه محترم جمعه و جماعات، شوراهای اسلامی شهر، روستا و بخش، اداره صنعت و معدن، اتاق اصناف ،جهادکشاورزی، تعزیرات، نیروی انتظامی،هلال احمر  بسیج و گروهای جهادی و خیرین سلامت و نقش پرنگ مردم بعنوان همیار قرارگاه، کمک کننده و تسریع کننده اهداف طرح خواهد بود 


خدمتگزار همچنین تشدید نظارت بر پروتکل های بهداشتی و اعمال قانون، انجام تست های گسترده، هدفمند و هوشمند، بیمار یابی فعال، قرنطینه و رهگیری هوشمند، آموزش، اطلاع رسانی و فرهنگسازی، حفاظت از گروه های آسیب پذیر شامل سالمندان و افراد دارای بیماری های زمینه ای و تقویت فرآیند درمان سرپایی و کاهش حداکثری موارد بستری را از جمله راهبردهای قرارگاه عملیاتی شهید حاج قاسم سلیمانی عنوان کرد. 


وی افزود: قسمت اجرایی این طرح گسترده است و جلسه توجیهی گروه بخشداران و دهیاران برگزار شده و گروه های پزشکان، پرستاران داوطلب کار میدانی و عملیاتی را انجام خواهند داد و بیماران را شناسایی خواهند کرد. 


فرماندار شهرستان خوشاب در پایان یادآور شد: انتظار می رود با مشارکت و همدلی مردم شریف شهرستان، ادارات که در این طرح وظایف مشخصی دارند ما بتوانیم از پیک بیماری و افزایش بستری ها از این طریق پیشگیری کنیم.





  • گروه خبری : شبکه بهداشت و درمان خوشاب
  • کد خبر : 12456
  • لینک کوتاه : https://medsab.ac.ir/Zv89
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

آدرس دانشگاه

سبزوار، خیابان اسدآبادی، سازمان مرکزی دانشگاه علوم پزشکی

شماره تماس

051-44011000

کدپستی

9613873137

پست الکترونیک

info@medsab.ac.ir

سامانه پیامکی

500044011078

بازدید این صفحه: 13
بازدید امروز: 71014
کل بازدید: 1355533
بازدید کنندگان آنلاین: 50
آخرین بروزرسانی: 1404/08/26 08:12